Mesajul de mulțumire pe care l-a postat Denisa Coțolan cu ocazia aniversării ei. Ce i-a transmis partenerului ei de viață. „Mi-ai dat aripi.”

Mesajul de mulțumire pe care l-a postat Denisa Coțolan cu ocazia aniversării ei. Ce i-a transmis partenerului ei de viață. „Mi-ai dat aripi.”
Mesajul de mulțumire pe care l-a postat Denisa Coțolan cu ocazia aniversării ei. Ce i-a transmis partenerului ei de viață. „Mi-ai dat aripi.”

Denisa Coțolan și-a serbat ziua de naștere și a lăsat un mesaj de mulțumire pentru partenerul ei, Iancu Sterp.

Iancu Sterp și Denisa Coțolan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri, iar mezinul familiei Sterp se pregătește să facă pasul cel mare alături de aleasa inimii lui, pe care a cerut-o în căsătorie într-un mod inedit. Cei doi sunt mereu activi pe rețelele de socializare și împărtășesc momente frumoase din viața lor, arătându-și fericirea, iubirea și mulțumirea unul față de celălalt, dar și pentru toate lucrurile pe care le au împreună.

Mesajul de mulțumire pe care Denisa Coțolan l-a postat pentru Iancu Sterp

Citește și: Cum a răsfățat-o Denisa Coțolan pe mama Geta? Iubita lui Iancu a adunat numeroase complimente de la viitoarea soacră: „Denisa, scumpa asta. Gândiți-vă ce fată bună.”

Denisa Coțolan și Iancu Sterp
Denisa Coțolan și Iancu Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Iancu Sterp, prins în timp ce fura cireșe! Iubita sa, Denia Coțolan a filmat întregul moment! „Ne-am pus pe gard și am început să furăm cireșe, exact cum făceam când eram mici.”

Denisa Coțolan a ținut să posteze pe rețelele de socializare o fotografie în care se află alături de partenerul de viață, Iancu, prin care să îi mulțumească pentru tot și să-i transmită că va fi întotdeauna recunoscătoare acestei vieți pentru faptul că l-a întâlnit.

Spune despre el că este omul care i-a dat aripi și care a devenit protectorul ei și a ajutat-o de fiecare dată, făcând-o cea mai fericită. Simte că nu poate să-i mulțumească îndeajuns pentru toate momentele în care a reușit să-i pună un zâmbet pe chip.  „Mulțumesc, iubitul meu. Voi fi infinit de recunoscătoare acestei vieți pentru că te-am întâlnit. Mi-ai dat aripi, ai devenit protectorul meu, m-ai ajutat în fiecare problemă, m-ai convins că totul va fi bine, m-ai făcut cea mai fericită în fiecare zi! Un simplu mulțumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care
mi le-ai oferit, pentru emoțiile pe care mi le-ai dăruit sau pentru zâmbetul de pe fața mea! Mulțumesc tuturor pentru urările și gândurile bune! Vă doresc sănătate și bucurie!”,
a scris Denisa Coțolan pe rețelele de socializare. Aceștia sunt mereu activi în mediul oline și postează constant pentru toți cei care îi urmăresc, arătând toate lucrurile pe care le fac împreună. Sunt fericiți pentru tot ceea ce au primit până acum de la viață, iar pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi, așa cum și sora cea mare a lui Iancu a mărturisit de mai multe
ori pe rețelele de socializare. Momentul de bucurie al aniversării tinerei a fost surprins de un buchet de flori albe și roz.

Citește și: Acuzații grave la adresa lui Patrick și a Biancăi. Robert a dat tot din casă: "Au avut și au o relație!" Noua concurentă izbucnește în lacrimi. Aflați de la ce a pornit scandalul miercuri, 11 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani- stirilekanald.ro

Denisa Coțolan și Iancu Sterp
Denisa Coțolan și Iancu Sterp[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Denisa Coțolan, ajutorul de nădejde pentru Iancu la oi! Cum și-a surprins tânărul iubita: „Ai știut unde vii, ai știut unde te bagi! Nu te-am pus eu să vii în sandale.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

VIDEO. Tudor Chirilă, înjurat și agresat pe stradă: "Nu a vrut să plece, mi-a smuls telefonul din mână. Poliția nu a răspuns la patru apeluri"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Patrick, primele declarații după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies