Mesajul Gabrielei Cristea pentru Olguta Vasilescu: "Te rog frumos sa nu ne ma faci prosti pe fata"

Mesajul Gabrielei Cristea pentru Olguta Vasilescu:
Mesajul Gabrielei Cristea pentru Olguta Vasilescu: "Te rog frumos sa nu ne ma faci prosti pe fata"

Gabriela Cristea a avut o reactie dura la adresa Ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu.

Ministrul Muncii a declarat ca, daca voia, nu mai dadea deloc indemnizatie pentru mame si ca statul a ales sa plafoneze aceasta indemnizatie la 1800 de euro.

Gabriela Cristea a reactionat public:

"Draga Olguta, te rog frumos sa nu ne ma faci prosti pe fata. Noi te respectam, asteptam si de la tine respect. In Germania TOATE mamele primesc 1800 euro, indiferent daca au cotizat sau nu la stat si dupa 45 de zile de la nastere au voie sa lucreze 4 ore/ zi sau pot lucra de acasa.

In Romania daca ai venituri, iti iei adio de la indemnizatia de cresterea copilului. Si daca tot vorbim despre Germania, acolo alocatia pentru copil nu este 18 euro/luna, ca in Romania. Asa ca draga mea, hai sa nu mai luam din Germania doar ce ne convine. Si inca ceva: nu se intreaba nimeni cum sta Germania cu natalitatea si cum sta Romania cu natalitatea", a scris Gabriela Cristea pe Facebook.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca Dragusanu vine la Kanal D! Gabriela Cristea se pregateste pentru venirea pe lume a primului ei copil! Partenera lui Victor Slav preia stafeta prezentarii emisiunii „Te vreau langa mine” VIDEO EXCLUSIV

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies