Mesajul pe care l-a publicat Mario Iorgulescu pe Facebook! Parcă a știut ce urma să se întâmple

Mesajul pe care l-a publicat Mario Iorgulescu pe Facebook! Parcă a știut ce urma să se întâmple
Mesajul pe care l-a publicat Mario Iorgulescu pe Facebook! Parcă a știut ce urma să se întâmple

În urmă cu trei ani, Mario Iorgulescu a publicat un mesaj halucinant pe pagina lui de Facebook.

În urmă cu două săptămâni, Mario Iorgulescu a provocat un accident teribil. El a ajuns în stare foarte gravă la spital, iar un alt șofer de 24 de ani a murit pe loc în impact.

Fiul lui Gino Iorgulescu conducea cu o viteză amețitoare în momentul în care s-a produs accidentul, acul vitezometrului arătând că el avea nu mai puțin de 240 km/h. Surse din anturajul lui știau, însă, despre pasiunea lui pentru viteză, el fiind și în trecut la un pas de a produce accidente.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În anul 2016, Mario Iorgulescu a publicat pe pagina lui de Facebook un mesaj prin care parcă prevestea ce avea să se întâmple. „Un prieten bun se urcă în mașina ta fără să țină cont de câte ori aproape că l-ai omorât”, e mesajul pe care el l-a distribuit și în dreptul căruia a scris „Adevărat”.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies