Mesajul pe care Tudor Chirilă ar vrea să îl transmită tatălui său, dacă ar mai avea ocazia: „Ce mă bucur că tata a murit când a murit!”

Mesajul pe care Tudor Chirilă ar vrea să îl transmită tatălui său, dacă ar mai avea ocazia: „Ce mă bucur că tata a murit când a murit!”
Mesajul pe care Tudor Chirilă ar vrea să îl transmită tatălui său, dacă ar mai avea ocazia: „Ce mă bucur că tata a murit când a murit!”

Tudor Chirilă a ținut să transmită un mesaj tatălui său, dacă acesta ar mai avea ocazia.

Tudor Chirilă, cunoscutul artist, are o carieră fericită și se poate mândri cu tot ceea ce a realizat până acum în domeniul muzicii. Pe lângă activitatea profesională, acesta nu poate să uite niciodată viața de familie și cele mai frumoase amintiri pe care le are alături de părinți, făcând parte din el și fiind legat de tot ce a făcut până acum.

Ce mesaj i-ar transmite Tudor Chirilă tatălui său, dacă ar avea ocazia

Citește și: Tudor Chirilă, despre motivul pentru care trupa „Vama Veche” s-a destrămat. „Și eu sunt conștient că am făcut greșeli.”

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Trucul util pe care îl folosește Tudor Chirilă pentru a fi ascultat de copiii săi: „În momentul în care tu pierzi legătura cu jocurile care sunt acum, ai pierdut contactul cu ei.”

Invitat în cadrul podcastului Ac de siguranță, realizat de Răzvan Exarhu, artistul a fost rugat să transmiăt un mesaj tatălui său, dacă ar avea ocazia să îl vadă în prezent. Artistul a spus că se bucură că părintele său a murit când a murit, deoarece ar fi fost foarte greu pentru el să îl vadă târât în toată această lume din prezent. Este greu să te poți adapta la situațiile care au loc de zi cu zi și se bucură, totodată, că mama lui a reușit să facă acest lucru pentru familie.

Este mândră că cea care i-a dat naștere a putut să găsească un echilibru în tot ce a însemnat creștere și educație și îi mulțumește chiar și acum, cât este în putere. Recunoaște că lupta dintre generații și dintre schimbarea lumii reprezintă o problemă reală de zi cu zi, iar artistul a mărturisit că vrea să-i transmită acest lucrul tatălui său, indiferent dacă îl aude sau nu.  
„Ce mă bucur că tata a murit când a murit! Cred că ar fi fost foarte greu pentru mine să-l văd târât în locul în care toată lumea poate să înjure pe toată lumea fără niciun fel de responsabilitate. Era mișto să citim așa o mulțime de comentarii. A fost greu să-l văd pe tata cum trebuie să supraviețuiască într-o lume atât de diferită de el. În același timp, apreciez felul în care mama mea a lucrat în lumea asta cu noi și încă lucrează și e în putere.
S-a adaptat. Cred că e foarte greu că a trecut de 70 de ani să te adaptezi și să te uiți la lumea și la felul în care s-a schimbat lumea. Probabil că asta este o problemă pe care o are fiecare generație. Dacă mă întrebi, cam asta asta aș avea de zis.”
, a mărturisit Tudor Chirilă.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie- stirilekanald.ro

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Tudor Chirilă, despre motivul pentru care trupa „Vama Veche” s-a destrămat. „Și eu sunt conștient că am făcut greșeli.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Probleme de sănătate pentru Angela Rusu. Ce a pățit și cum se simte acum artista

Ce părere au avut copiii lui Bebe Cotimanis și ai iubitei sale despre relația dintre ei? „Vă împăcați, vă certați, noi nu avem treabă, noi suntem surori.”

Situație incendiară în ”Casa iubirii”. „Vreau să-mi explici pozele!” Andreea Mantea îl va lua la întrebări pe Antoni, în ediția de luni, 9 septembrie, de la 10:00 si 16:30, la Kanal D

Daniel a dispărut fără urmă. A plecat cu mașina de acasă și nu s-a mai întors


Cookies