Mesajul plin de emotie al actritei Edith Gonzales, in Saptamana Mare. Fanii au reactionat imediat! "Cumva iti iei ramas bun de la noi?"

Mesajul plin de emotie al actritei Edith Gonzales, in Saptamana Mare. Fanii au reactionat imediat!
Mesajul plin de emotie al actritei Edith Gonzales, in Saptamana Mare. Fanii au reactionat imediat! "Cumva iti iei ramas bun de la noi?"

Edith Gonzales a fost greu incercata de viata, in ultima perioada, dupa ce a fost diagnosticata cu cancer pe col uterin.
Indragita actrita care a facut furori in serialul "Salome" nu s-a dat batuta si a continuat sa lupte pentru viata ei. Calatoriile si buna dispozitie au facut parte din  rutina ei zilnica si a reusit astfel sa ii inspire pe multi oameni aflati la necaz, scrie Wowbiz.ro.

Cu putin inainte de Paste, Edith Gonzales a facut o vizita in Argentina, acolo unde a urcat pana in Muntii Anzi, in ciuda faptului ca se simtea slabita.


"Traieste la maxim. Coloreaza-ti viata. Viata e aici si acum", a scris Edith in dreptul imaginii.
In timp ce unii din admiratorii actritei au incurajat-o si au felicitat-o pentru optimism, altii s-au aratat mai degraba ingrijorati, considerand ca toate calatoriile pe care actrita le experimenteaza in ultima perioada
au loc cu un motiv.
"Iti iei cumva ramas bun de la noi, de la lume?", a fost mesajul unui utilizator.
"Daca exista reincarnare, sper sa te intalnesc in alta viata!", "Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa iti dea forta!", i-au transmis alti fani.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies