Mesajul unui preot pentru femeile care se machiaza: "Cine va spune ca nu aveti ce cauta in Biserica, pentru ca va machiati, acela greseste. O singura conditie.."

Mesajul unui preot pentru femeile care se machiaza:
Mesajul unui preot pentru femeile care se machiaza: "Cine va spune ca nu aveti ce cauta in Biserica, pentru ca va machiati, acela greseste. O singura conditie.."

Un preot are un mesaj important pentru femeile care se machiaza in viata de zi cu zi, inclusiv atunci cand merg la Biserica.

Preotul Constantin Necula scrie, in „Provocarile strazii. Mic catehism vorbit”, despre dilema pe care o au multe dintre femeile credincioase din ziua de astazi care recurg la machiaj.

”Ganditi-va la machiaj din punct de vedere teologic. Omul, fiind chipul slavei lui Dumnezeu, orice adaos sau scadere din el duce la o demonetizare a lui, ca persoana. Se pierde prosopon-ul (gr. Chipul), persoana, ceva din indentitate."

Citeste continuarea pe StirileKanald.ro.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cel mai mare pacat pe care-l pot face femeile in timpul sexului. Preot: "Ar trebui sa fie inchise"

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Teo Trandafir a mers la un preot din Chisinau si a fost intrebata daca e pregatita sa moara. Ce raspuns i-a dat vedeta?

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies