Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Cristinei Şişcanu?

Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Cristinei Şişcanu?
Mesele vedetelor, analizate de un celebru nutriționist. Ce spune Lygia Alexandrescu despre meniul Cristinei Şişcanu?

Lygia Alexandrescu, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din România, va studia, în cadrul acestei serii, mesele unor vedete renumite și va reveni cu sfaturile și completările necesare.

Când te afli în lumina reflectoarelor, este foarte important să fii mereu cea mai bună versiune a ta. Din punct de vedere fizic, trebuie să arăți mereu bine, lucru ce pornește din alimentație. Astfel, începem analiza meselor vedetelor cu frumoasa Cristina Șișcanu.

cristina siscanu
cristina siscanu

Citeste si: Ce să mănânci între mese ca să nu te îngraşi? Sfaturi de la specialiştii kfetele.ro

Cristina Șișcanu a declarat, în exclusivitate, înainte de plecarea la „Survivor România”, cum reușește să rămână în formă, ce alimente preferă și ce mănâncă într-o zi normală. Nu este de mirare că și după ce a devenit mamă, frumoasa șatenă are o formă fizică atât de bună. Aceasta își începe ziua cu un mic dejun gustos și sățios format din fulgi de ovăz cu iaurt și fructe de pădure.

În cafeaua pe care o consumă își pune mereu lapte, însă evită zahărul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În cazul gustărilor, Cristina Șișcanu a povestit că alege fructele, iar masa de prânz constă într-o porție de carne albă la grătar (pui sau pește), garnisită cu legume preparate în același mod.

La cea de-a doua gustare, prezentatoarea TV se „răsfață” cu câteva ciocolățele îndulcite cu stevie. În ceea ce privește masa de seară, soția lui Mădălin Ionescu este foarte cuminte și mănâncă 100 g paste integrale, însoțite de o bucățică de brânză light.

Citeste si:   Meniul sănătos perfect pentru Crăciun! Ţi-l propune "Regina Kangoo Jumps"

Cristina Șișcanu, pofticioasă doar în cazul dulciurilor deși nu se vede!

În cadrul interviului premergător emisiunii „Survivor România” aceasta a povestit că „defectul” pe care îl are este... pofta de dulciuri, chiar dacă acest lucru nu se vede pe fizicul său! „Însă, de câteva ori pe săptămână, mănânc dulciuri. Asta este problema mea alimentară, că mănânc dulciuri,” continuă, râzând, Cristina.

cristina siscanu
cristina siscanu

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nutriționistul vedetelor, Lygia Alexandrescu, a analizat programul alimentar al Cristinei Șișcanu și a constatat că programul ei alimentar este unul corect, cu o ritmicitate bună a orelor de masă. Disciplina orară este cea care îi redă energie pe tot parcursul zilei.

Citeste si:   Dieta minune care te scapă SUPER RAPID de kilogramele nedorite

Conform nutriționistului, micul dejun este nutritiv, însă dimineața, glucidele și fribrele pot fi mai prezente.

Dacă șatena preferă cafeaua neîndulcită, Lygia Alexandrescu recomandă consumul unui ceai îndulcit cu o linguriță de miere. În ceea ce privește prânzul, lipsesc carbohidrații complecși și fibrele- acesta este motivul pentru care apare nevoia de ceva dulce! Astfel, se pot introduce 30g pâine cu secară sau graham, iar gustarea poate fi formată și din fructe oleaginoase precum câteva nuci, 10-20 migdale sau chiar citrice. „Astfel, s-ar putea asigura necesarul de glucide și pofta de dulce ar fi inhibata, consumul de dulce în exces diminuându-se,” încheie Lygia Alexandrescu.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Meniul sănătos perfect pentru Crăciun! Ţi-l propune "Regina Kangoo Jumps"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies