Lygia Alexandrescu, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști din România, va studia, în cadrul acestei serii, mesele unor vedete renumite și va reveni cu sfaturile și completările necesare.
Când te afli în lumina reflectoarelor, este foarte important să fii mereu cea mai bună versiune a ta. Din punct de vedere fizic, trebuie să arăți mereu bine, lucru ce pornește din alimentație. Astfel, începem analiza meselor vedetelor cu frumoasa Cristina Șișcanu.
Citeste si: Ce să mănânci între mese ca să nu te îngraşi? Sfaturi de la specialiştii kfetele.ro
Cristina Șișcanu a declarat, în exclusivitate, înainte de plecarea la „Survivor România”, cum reușește să rămână în formă, ce alimente preferă și ce mănâncă într-o zi normală. Nu este de mirare că și după ce a devenit mamă, frumoasa șatenă are o formă fizică atât de bună.
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
În cazul gustărilor, Cristina Șișcanu a povestit că alege fructele, iar masa de prânz constă într-o porție de carne albă la grătar (pui sau pește), garnisită cu legume preparate în același mod. La cea de-a doua gustare, prezentatoarea TV se „răsfață” cu câteva ciocolățele îndulcite cu stevie. În ceea ce privește masa de seară, soția lui Mădălin Ionescu este foarte cuminte și mănâncă 100 g paste integrale, însoțite de o bucățică de brânză light.
Citeste si: Meniul sănătos perfect pentru Crăciun! Ţi-l propune "Regina Kangoo Jumps"
Cristina Șișcanu, pofticioasă doar în cazul dulciurilor deși nu se vede!
În cadrul interviului premergător emisiunii „Survivor România” aceasta a povestit că „defectul” pe care îl are este... pofta de dulciuri, chiar dacă acest lucru nu se vede pe fizicul său! „Însă, de câteva ori pe săptămână, mănânc dulciuri. Asta este problema mea alimentară, că mănânc dulciuri,” continuă, râzând, Cristina.
Nutriționistul vedetelor, Lygia Alexandrescu, a analizat programul alimentar al Cristinei Șișcanu și a constatat că programul ei alimentar este unul corect, cu o ritmicitate bună a orelor de masă. Disciplina orară este cea care îi redă energie pe tot parcursul zilei.
Citeste si: Dieta minune care te scapă SUPER RAPID de kilogramele nedorite
Conform nutriționistului, micul dejun este nutritiv, însă dimineața, glucidele și fribrele pot fi mai prezente. Dacă șatena preferă cafeaua neîndulcită, Lygia Alexandrescu recomandă consumul unui ceai îndulcit cu o linguriță de miere. În ceea ce privește prânzul, lipsesc carbohidrații complecși și fibrele- acesta este motivul pentru care apare nevoia de ceva dulce! Astfel, se pot introduce 30g pâine cu secară sau graham, iar gustarea poate fi formată și din fructe oleaginoase precum câteva nuci, 10-20 migdale sau chiar citrice. „Astfel, s-ar putea asigura necesarul de glucide și pofta de dulce ar fi inhibata, consumul de dulce în exces diminuându-se,” încheie Lygia Alexandrescu.