Metoda CICO este cu adevărat cea mai bună pentru slăbit sau nu

Metoda CICO este cu adevărat cea mai bună pentru slăbit sau nu
Metoda CICO este cu adevărat cea mai bună pentru slăbit sau nu

Specialiştii susţin că atunci când vrem să slăbim, nu contează ce tip de dietă ţinem. Ceea ce spun experţii se rezumă la o ecuaţie numită CICO “calorii in, calorii out”.

Pentru multe persoane aceasta formulă funcţionează pentru pierderea permanentă în greutate. Însă s-a dovedit că pentru persoanele gurmande această metodă este ineficientă. Însă chiar şi aceştia pot folosi această metodă ca punct de pornire în procesul de slăbire.

Garantează metoda CICO pierderea în greutate?

Este relativ simplu să calculăm caloriile pe care le consumăm, ceea ce este mai dificil este să ţinem evidenţa caloriilor consumate.

Însă există diferite aplicaţii care ne pot ajută să măsurăm caloriile folosite, cel puţin cu aproximaţie.

Intervine şi o parte mai complicată, şi anume faptul că toate caloriile sunt determinate de densitatea şi compoziţia de grăsimi, proteine sau carbohidraţi, iar aceşti macronutrienţi lucrează în mod diferit în corpul nostru.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Povestea unei mame care a aflat ca sotul ei e cu alta femeie. "Soţul a revenit umil şi plin de regrete, după ce m-a înşelat. Am înţeles că nu-l voi mai putea iubi niciodată…”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies