Metoda CICO este cu adevărat cea mai bună pentru slăbit sau nu

Metoda CICO este cu adevărat cea mai bună pentru slăbit sau nu
Metoda CICO este cu adevărat cea mai bună pentru slăbit sau nu

Specialiştii susţin că atunci când vrem să slăbim, nu contează ce tip de dietă ţinem. Ceea ce spun experţii se rezumă la o ecuaţie numită CICO “calorii in, calorii out”.

Putem folosi metoda CICO împreună cu alte diete?

În teorie, indiferent de dieta pe care o ţinem, dacă consumăm acelaşi număr de calorii atunci nu vom slăbi. Cu toate acestea, specialiştii recomandă o dietă bogată în proteine şi grăsimi şi fără prea mulţi carbohidraţi pentru a avea rezultate.

Dieta ketogenică este totuşi o excepţie, datorită efectului psihologic al acesteia. O dietă ketogenică ne forţează corpul să consume grăsimi în locul carbohidraţilor.

Corpul nostru consumă carbohidraţi în mod normal, iar această schimbare în dietă ne obligă corpul să ardă grăsimi pentru a funcţiona.

Calitatea caloriilor depinde de macronutrienţii din mâncare. În teorie însă 500 de calorii dintr-un burger şi 500 de calorii dintr-un sandviş cu avocado îţi vor afecta kilogramele în acelaşi mod. De fapt, chiar dacă mâncăm sănătos sau alegem mâncarea de tip fast-food valoarea nutritivă a alimentelor nu se schimbă.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Povestea unei mame care a aflat ca sotul ei e cu alta femeie. "Soţul a revenit umil şi plin de regrete, după ce m-a înşelat. Am înţeles că nu-l voi mai putea iubi niciodată…”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies