Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”
Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

Ileana Sterp a vorbit despre cum a reușit să îl înțarce pe fiul ei cel mic, Damir, chiar dacă acest proces nu este de fiecare dată simplu.

Alăptarea este o perioadă foarte frumoasă, atât pentru mamă, cât și pentru copil, însă cu siguranță va sosi și acea zi în care copilul va fi înțărcat. Ileana Sterp, sinceră ca de fiecare dată cu toți urmăritorii din online, a povestit pe rețelele de socializare cum a reușit ea să îl înțarce pe Damir, fiul ei cel mic, dar și cum a avut ocazia să primească ajutor în toată această perioadă de la soacră.

Momentul perfectă a venit în momentul în care ea și soțul ei au fost plecați la București, acolo unde au fost nași. “Să trecem la subiectul înțărcare. Cum l-am înțărcat pe Damir? Încă suntem în proces. Când spun că suntem în proces de înțărcare, Damier încă mai trage de mine, încă mai vrea, iar acum am niște plasturi pe sân. Așa am procedat și cu Carla, mi-am pus plasturi pe sâni și atunci a văzut ea că ceva nu mai este în regulă acolo.
Știu că multe mămici aveți tot felul de variante. Cum am început cu Damir? A trebuit să mergem la București pentru că am fost nași acolo și am zis cum să facem să mergi fară copii pentru că știam că o să fie obositor, știam că nu prea poți să ai grijă acolo de copii. A zis să îl lăsăm acasă pe Damir două zile și cu ocazia asta îl și înțarci.
Eu, sinceră să fiu, nu eram pregătită pentru treaba asta, nu eram pregătită psihic. Nu mă gândisem că a venit și momentul acesta. Am zis că nu, “vreau să-l luăm pe Damir cu noi.” Și Dani a zis că: “gândește-te mai bine, cred că e momentul să-l înțarci”, oricum toată noaptea se trezea și trăgea de mine și somnul nu mai era somn nici la el, nici la mine.”,
a
povestit Ileana Sterp.

Cum a fost procesul de înțărcare al fiului ei și ajutorul pe care l-a primit de la soacră

Citește și: Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

Ileana Sterp și copiii
Ileana Sterp și copiii[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Ileana Sterp s-a împăcat cu felul tatălui său de a fi! Ce lecții importante a învățat din experiențele trăite în copilărie? „M-au ajutat să îmi doresc eu să fiu altfel pentru copiii mei.”

Ileana Sterp este foarte recunoscătoare pentru tot ajutorul pe care l-a primit de la soacra ei, atât cu primul copil, cât și cu al doilea, iar ea a conștientizat că mai devreme sau mai târziu acest moment cu siguranță va trebui să vină.

Cu toate acestea, Ileana a mărturisit că a fost destul de greu din punct de vedere emoțional pentru ea, a plâns și a suferit în interiorul său, însă procesul de înțărcare a fost unul lent pentru copil.  “Și soacra mea a zis: “Ileana dacă te decizi, eu te ajut.” Fără soacra mea nu aș fi reușit nici partea cu înțărcarea, nici la Damir, nici la Carla, și nu aș fi reușit multe.
Deci acesta este un moment pentru scumpa mea soacră, pentru a doua mea mamă pe care o iubesc din toată inima și le doresc tuturor fetelor soacră ca mea. Că e bună tare și mă ajută extrem de mult, sunt foarte recunoscătoare și mulțumesc pe această cale. Vreau să știe toată lumea despre ea cât e de bună.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

M-am simțit și un pic vinovată față de soacra mea că s-a chinuit un pic cu el în cele două nopți și că i-a stricat cumva începutul de înțărcare, i-am mai dat câteva zile și am zis că chiar e momentul să ne oprim pentru că Damir și așa mănâncă foarte bine și e momentul să trecem la pasul acesta. Pe timp de zi am început să-l las la soacră mea de dimineață până seara, petrecea timp cu ea și seara, la culcare, îl culca Dani cu metodele lui. De multe ori îi punea desene, da, asta a știut și asta a făcut, nu am vrut să-i zic să facă așa sau așa sau să-l culce. Culcă-l cum vrei, doar culcă-l. Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu, dar, totodată, stau și mă gândesc că etapa asta trebuia să vină cumva, iar atunci, mai devreme sau mai târziu, trebuia să vină. Așa am procedat noi, cumva a fost o înțărcare pe termen mai lung, nu a fost bruscă. A fost mai lentă, dar Doamne ajută!”, a mai spus fiica mamei Geta.

Ileana Sterp și copiii
Ileana Sterp și copiii[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Motivul pentru care Ileana Sterp nu a mai fost atât de activă pe rețelele de socializare în ultima perioadă. Ce s-a întâmplat cu fiica mamei Geta? „Am trecut printr-o perioadă mai neplăcută.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies