Metoda prin care poți scăpa de petele din chiuvetă! Trucul util pentru toate gospodinele!

Metoda prin care poți scăpa de petele din chiuvetă! Trucul util pentru toate gospodinele!
Metoda prin care poți scăpa de petele din chiuvetă! Trucul util pentru toate gospodinele!

Gospodinele au nevoie de acest truc. Iată cum poți scăpa de petele de pe chiuveta din bucătărie.

Spălatul vaselor nu este cea mai plăcută activitate, mai ales pentru doamne și domnișoare, cu atât mai mult atunci când, după curățarea lor, rămân pete inestetice greu de șters.

Cum poți scăpa de petele de pe chiuvetă foarte ușor

Citește și: Cum poți să scapi de petele de calcar din baie. Gospodinele pricepute apelează mereu la acest truc

Truc pentru a scăpa de petele de pe chiuvetă
Truc pentru a scăpa de petele de pe chiuvetă[Sursa foto: freepik]

Citește și: De ce trebuie femeile să amestece sare cu detergent de vase. Trucul util care te scapă de o mulțime de probleme!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Toată lumea iubește să-și găsească timp pentru a pregăti o cină așa cum își doresc, cu cele mai frumoase farfurii și cu cele mai bune tacâmuri.

Însă, cum fericirea nu durează la nesfârșit, chiuveta ajunge să se umple de vase murdare pe care tot noi trebuie să le spălăm. Petele care rămân pe chiuvetă dau bătăi de cap tuturor gospodinelor, ceea ce ajunge să facă spălatul vaselor deloc plăcut pentru ele. Iată cum poți face să scapi de acele pete, folosindu-te de un truc chiar la tine acasă.

Ingrediente:

  • Bicarbonat de sodiu
  • Zeamă de lămâie
  • Ulei de gătit
  • Prosop uscat

Presează bicarbonat de sodiu pe toată chiuveta din bucătărie, apoi adăugați picăturile unei lămâi. După ce ați turnat cele două ingrediente pe toată suprafața chiuvetei, clătiți totul foarte bine și ștergeți cu un prosop uscat. După ce suprafața chiuvetei este uscată, turnați ulei de gătit pe toată suprafața ei și lăsat să stea peste noapte, iar dimineață veți observa diferența.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De ce rămâne pătată chiuveta de bucătărie

Truc pentru a scăpa de petele de pe chiuvetă
Truc pentru a scăpa de petele de pe chiuvetă[Sursa foto: freepik]

Chiuveta de bucătărie poate fi afectată, deoarece apa care iese din robinet are mai multe minerale care rămân pe suprafața sa. Dacă nu îndepărtați complet apa, în caz contrar, aceasta va fi afectată, iar acest lucru se vede vizual și nu este deloc estetic. De asemenea, și săpunul de vase pe care îl folosiți și care rămâne pe suprafața chiuvetei poate duce la aceste pete care fac să pară că chiuveta este uzată.

Bicarbonatul de sodiu, împreună cu sucul de lămâie vor ajuta să scăpați de aceste pete inestetice, iar uleiul lăsat peste noapte va ajuta ca picăturile de apă să nu mai rămână mult timp în acel spațiu. Dacă și tu te confrunți cu aceste pete inestetice, nu ezita să încerci acest truc chiar la tine acasă pentru a observa diferența, iar spălatul vaselor să nu mai fie o problemă.
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

De ce trebuie femeile să amestece sare cu detergent de vase. Trucul util care te scapă de o mulțime de probleme!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies