Metode care te ajută să slăbești fără să ții o dietă strictă

Metode care te ajută să slăbești fără să ții o dietă strictă
Metode care te ajută să slăbești fără să ții o dietă strictă

Sa urmezi o dieta poate fi un proces stresant si obositor, cu multa incarcare emotionala, iritare si oboseala.

Metode care te ajută să slăbești fără să ții o dietă strictă. Sa urmezi o dieta poate fi un proces stresant si obositor, cu multa incarcare emotionala, iritare si oboseala. Exista insa, din fericire, mai multe metode la care poti apela astfel incat sa nu fii nevoita sa tii o dieta atat de stricta si sa reusesti totusi sa slabesti, fara a fi nevoie sa faci schimbari drastice in regimul tau.

Iata cateva metode la care ai putea sa apelezi, daca iti doresti sa slabesti, fara insa sa tii o dieta atat de stricta incat sa iti faca rau:

Consuma alimente picante

Alimentele picante sunt extrem de sanatoase, pun sangele in miscare in corp si pot provoca pierderea in greutate, intrucat scad pofta de mancare si cresc consumul de energie. Ardeiul iute in special te poate ajuta sa consumi mai putine calorii decat ai consuma in mod normal. In

plus, ofera o savoare aparte mancarii si vei avea sentimentul ca servesti o mancare mult mai gustoasa fata de cum practicai inainte.

Metode care te ajută să slăbești fără să ții o dietă strictă
Metode care te ajută să slăbești fără să ții o dietă strictă[Sursa foto: PixaBay]

Consuma mai multe proteine

Daca alegi sa urmezi un plan alimentar care sa fie bogat in protein, nici nu iti dai seama insa reusesti sa eviti mancatul in exces, astfel incat reusesti sa slabesti cateva kilograme fara a face prea mare efort.

Sa adopti o dieta bogata in proteine si sa o combini cu exercitii fizice inseamna sa obtii mai multa masa musculara, cee ace va duce si la pierderea in greutate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bea apa inainte de masa

Exista cercetari stiintifice care au dovedit ca, daca bei 450 ml de apa cu 30 de minute inainte de ora mesei, vei reusi sa slabesti.

In plus, apa este extrem de importanta pentru hidratarea si purificarea organismului tau prin urmare ar trebui sa consumi minim 2 litri pe zi. Fa-ti un obicei sa bei apa inainte de fiecare masa si vei descoperi cum mananci mai putin decat o faceai inainte si reusesti sa slabesti.

Metode care te ajută să slăbești fără să ții o dietă strictăMetode care te ajută să slăbești fără să ții o dietă strictă
Metode care te ajută să slăbești fără să ții o dietă strictă[Sursa foto: PixaBay]

Bea mai multa cafea

Daca iti place cafeaua, esti o norocoasa.

Conform studiilor stiintifice, cresterea consumului de cafea si ceai te ajuta sa iti reduci apetitul si sa iti controlezi poftele, sa accelerezi metabolismul si sa cresti arderea grasimilor in timpul antrenamentelor.

Citeste si: CITEȘTE: Câte calorii trebuie să mănânci pe zi pentru a slăbi

Citeste si: CITEȘTE: Cură de detoxifiere de 10 zile cu sucuri verzi

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

8 greșeli care îți pot strica mâncarea atunci când gătești în multicooker

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies