Metode de a scapa de teama ca s-a terminat vacanta de vara 

Metode de a scapa de teama ca s-a terminat vacanta de vara 
Metode de a scapa de teama ca s-a terminat vacanta de vara 

Pare ca doar ieri tremuram de frig admirand pomul de Craciun si parca si vara a trecut atat de repede, incat nici macar nu am apucat sa ne bucuram de ea cu adevarat.

Acum toamna deja este pe drum, iar noi trebuie sa facem  din nou  fata acestui anotimp de tranzitie. Totusi, hai sa ne bucuram si de acest anotimp, in fond si toamna are farmecul ei.

Pleaca intr-o excursie
Toate stim ca incepand cu luna septembrie preturile sejururilor scad destul de mult. In acelasi timp, dispar agitatia si aglomeratia specifice perioadei de vara. Verifica ce orase sunt cel mai bine de vizitat in aceasta perioada, o sa vezi ca sunt foarte multe care merita vazute  toamna,  la preturi mult mai atractive.

Poti sa iti iei un weekend prelungit  si sa te bucuri de locuri minunate.

Fa curat in dulap
Ne  putem face ordine in dulapuri si cu siguranta ca vom  constata ca depozitam multe lucruri pe care nu le mai folosim.  Hai sa daruim acele lucruri oamenilor cu posibilitati mai modeste decat noi. In acest  mod simplu putem sa-i bucuram si pe cei cu probleme  financiare.


Du-te la cumparaturi
Hai sa ne bucuram impreuna de reduceri. In sfarsit ne putem cumpara acele  lucruri care pareau inaccesibile pentru portofelul nostru pana acum.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Fa un curs care sa iti faca placere
Decat  sa ne intristam ca s-a dus vara, mai bine ne apucam sa invatam ceva nou.

Putem regasi spiritul de intoarcere la scoala prin abordarea unor cursuri in concordanta cu ceea ce ne face placere sa facem, de exemplu un curs de gatit sau de pictura sau de dans sau orice altceva care ar putea starni fantezia ta.

Plateste o vizita la spa
Probabil ca soarele verii a lasat unele amprente pe tenul tau. Dupa atata tip in care ai transpirat si pielea ta a luptat cu razele soarelui este nevoie de un tratament profesionist.

Du-te la un salon spa si rasfata-ti pielea cu un masaj de calitate.

Mergi la un salon de coafura
Parul tau scaldat in razele soarelui si in apa marii probabil ca a suferit unele modificari nu prea estetice.  Acum este momentul sa incerci o schimbare de look.  Poti sa-i modifici lungimea, forma sau culoarea in ton cu moda toamnei. In plus, dupa mai multe saptamani de purtat  sandale, o pedichiura, probabil, este extrem de necesara.


Du-te afara
Fa plimbari lungi. Vremea este inca frumoasa, s-a mai racorit si asta ne permite sa iesim chiar si la ore la care in timpul verii nu puteam. De ce daca este septembrie trebuie sa intram imediat in „mood” de hibernare?

Gandeste-te ca poti spune la revedere tuturor  problemelor verii: tantarilor si mustelor, mirosurilor neplacute si chiar caldurii sufocante. In schimb, te poti  bucura un ceai caldut, de petrecerile de Halloween, de purtarea unui pulover frumos si de confortabilii jeansi.

De fapt, iarna care se apropie nu este apocalipsa, are si ea frumusetea ei. Mai bine alegem doar sa ne placa si sa ne bucuram de fiecare anotimp.

Sursa: www.elle.com



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies