Metodele prin care Oana Lis făcea bani în adolescență pentru a acoperi lipsurile din acea perioadă. „Sufeream pentru că vedeam la liceu că lumea are bani de buzunar.”

Metodele prin care Oana Lis făcea bani în adolescență pentru a acoperi lipsurile din acea perioadă. „Sufeream pentru că vedeam la liceu că lumea are bani de buzunar.”
Metodele prin care Oana Lis făcea bani în adolescență pentru a acoperi lipsurile din acea perioadă. „Sufeream pentru că vedeam la liceu că lumea are bani de buzunar.”

Oana Lis a povestit despre metodele prin care făcea bani în adoleacență pentru a avea la școală.

Oana Lis este una dintre cele mai cunoscute persoane din showbizul românesc, iar relația cu Viorel Lis a fost încă de la început în lumina reflectoarelor. Aceasta s-a dedicat în totalitate vieții de familie și are grijă de cel pe care l-a ales partener pentru întreaga viață. Chiar dacă acum pare să aibă o viață fericită, aceasta a trecut, mai ales în copilărie și în adolescență sa, prin lipsuri care au marcat-o, văzând că ea nu are niciodată la fel cum au ceilalți copii de la școală.

Cum reușea Oana Lis să facă bani în adolescență

Citește și: Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

Oana Lis
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Oana Lis a vorbit cu lacrimi în ochi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru soțul său: „Cel mai greu mi-a fost când am dat la amanet verighetele. Aia a fost dureros.”

Invitată în cadrul podcastului Povești de film cu Mara Bănică, Oana Lis a vorbit despre metodele prin care încerca să câștige bani când era adolescentă, în liceu, astfel că mergea din ușă în ușă și vindea oale.

Chiar dacă inițial vindea doar o tigaie pe care o prezinta ca fiind magică, aceasta adăuga la ea un întreg set pe care oamenii credeau că le vor primi cadou. Vedeta a recunoscut că a suferit în momentul în care vedea la școală ca ceilalți colegi au bani de buzunar, iar ea avea doar strictul necesar și își poate aminti de o pereche de blugi nouă cumpărată doar toamna sau de un sendviș cu care mergea la ore.
Atunci când nu avea, mânca și din sendvișurile altor copii, mai ales la ora de sport când plecau în sală, iar ea nu participa la curs.  „Eu tot am căutat metode de a câștiga bani, vindeam oale din ușă în ușă. Mergem cu o prietenă din ușă în ușă. Eram cum sunt acum reclamele astea la televizor de shopping, mergeam și spuneam: „uitați această tigaie magică, care face nu știu ce, dar dacă cumpărați această tigaie, vă mai dau și șapte oale.”
Și, de fapt, le plăteai pe toate. Eu vindeam o tigaie, dar, de fapt le vindeam pe toate. Îmi aduc aminte și acum. Sufeream pentru că vedeam la liceu că lumea are bani de buzunar. Aveam strictul necesar, o pereche de blugi toamna, un sendviș, mai mâncam și din sendvișurile altora. Eram foarte slabă, nemâncată, să zicem. Nu făceam sport pentru că aveam o problemă de sănătate și când copiii plecau la sport, le furăm sendvișurile.”
, a povestit Oana Lis.

Citește și: Antoni, declarație emoționantă de dragoste în mediul online: „Te iubesc!”. Persoana specială căreia concurentul de la „Casa iubirii” i-a adresat acest mesaj- kanald.ro

Citește și: Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin- stirilekanald.ro

Oana Lis
Oana Lis[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Oana Lis a vorbit cu lacrimi în ochi despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru soțul său: „Cel mai greu mi-a fost când am dat la amanet verighetele. Aia a fost dureros!”

Previziuni numerologice! Află modul unic prin care ești influențat azi!

Theo Rose, adevărul despre despărțire: „Încerca cu mine tot felul de tipuri de manipulare”

Maite Perroni, despre rolul din REBELDE: "Timpul zboară. Astăzi îmbrățișez cu toată ființa mea și îi mulțumesc profund acelei fete care mă aduce înapoi la mine"

Horoscop 27 august 2024. O zodie se reîntâlnește cu o persoană dragă

Adevăratul motiv pentru care Dana Roba s-a despărțit de Beni: „Nu TU ai fost problema..” Cine a greșit, de fapt, în relația celor doi

"A strigat 'tati' și..." Tatăl băiețelului de 8 ani mort la cursurile de înot, mărturii cutremurătoare


Cookies