„Mi-a ajuns.” Oana Roman, curtată de bărbați, de când nu mai este împreună cu Marius Elisei

„Mi-a ajuns.” Oana Roman, curtată de bărbați, de când nu mai este împreună cu Marius Elisei
„Mi-a ajuns.” Oana Roman, curtată de bărbați, de când nu mai este împreună cu Marius Elisei

Cu o lună în urmă, Oana Roman a făcut public faptul că ea și Marius Elisei nu mai formează un cuplu, după ce au încercat să își repare relația de nenumărate ori. Cu toate că este singură de puțin timp, vedeta a reușit să atragă atenția pe rețelele de socializare.

Bărbații care o urmăresc pe vedetă pe rețelele de socializare nu s-au sfiit să o bage în seamă, dar se pare că pentru ea acest lucru nu este deloc un motiv de bucurie. Iată ce a ales să facă vedeta când este abordată de cineva.

Citește și: „Aia nu mai este familie!” Marius Elisei, despre ce i se întâmpla în relația cu Oana Roman, în momentul în care ajungea acasă

Oana Roman, curtată de bărbați

Recent, Oana Roman le-a povestit celor de pe rețelele de socializare că a început să fie curtată de bărbați, iar pe lângă acest lucru, aceștia îi fac și foarte multe complimente.

Vedeta nu este deloc încântată de acest lucru, iar din acest motiv a decis că de fiecare dată când va mai primi mesaje de la ei, va acționa foarte simplu, dându-le block.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Oana Roman, luată cu asalt cu mesaje siropoase, după despărțirea de Marius Elisei

Oana Roman le-a spus celor care o urmăresc pe rețelele de socializare că nu își dorește să răspundă niciunu bărbat și că își dorește să pună capăt cât de repede poate acestei situații, motiv pentru care îi va bloca pe toți cei care vor încerca să îi mai transmită ceva.

„Mă duc până în cameră, pentru că ce credeți, astăzi Isa efectiv nu a vrut să se trezească dimineața și m-am gândit că, dacă tot e în vacanță, să o las să doarmă, dar deja e 11 și ceva și trebuie să încep totuși să o trezesc. Ca să ne amuzăm, vreau să le transmit băiețașilor care îmi scriu mesaje pe Instagram sau pe Facebook cu «Ce faci, frumoaso? Ce faci, păpușă? Ce faci, dulceață?» și alte apelative de genul ăsta, că sunt niște penibili și că le-am dat block și că o să le dau block

tuturor, că nu am nevoie să-mi scrie niciun băiețaș, niciun domn și nimeni, pentru că nu mă interesează acest subiect, mi-a ajuns. Deci, nu mai îmi scrieți, băiețași.”, a spus Oana Roman pe Instagram.

În momentul actual, vedeta încearcă să se focuseze mai mult pe ea și pe fiica ei și nu se gândește la o altă relație.

Oana Roman
Oana Roman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Prima reacție este să ne separăm.” Carmen Harra, declarații despre mariajul Oanei Matache și a lui Răzvan Miheț

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Aia nu mai este familie!” Marius Elisei, despre ce i se întâmpla în relația cu Oana Roman, în momentul în care ajungea acasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies