„Mi-a căzut cerul în cap. Mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă.” Radu Almășan de la Bosquito, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

„Mi-a căzut cerul în cap. Mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă.” Radu Almășan de la Bosquito, despre problemele de sănătate cu care se confruntă
„Mi-a căzut cerul în cap. Mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă.” Radu Almășan de la Bosquito, despre problemele de sănătate cu care se confruntă

Radu Almășan a vorbit despre momentul în care a aflat că se confruntă cu probleme de sănătate.

Radu Almășan este un muzician român, cunoscut pentru activitatea sa în trupa Bosquito, pe care o conduce, în calitate de compozitor și solist vocal, încă de la înființarea sa în 1999. Astfel, ele unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară, piesele sale fiind adevărate hituri la petrecerile tinerilor din anii 2000 și în prezent.

Cu toate acestea, deși pe plan profesional se bucură de un real succes, solistul se confruntă cu grave probleme de sănătate.

Invitat în cadrul podcastului „Vreau să știu”, Radu Almășan a vorbit despre momentul în care a aflat că are probleme la inimă.

Radu Almășan, diagnosticat cu o malformație congenitală la inimă

Citește și: „M-am căsătorit la 19 ani din dragoste. O mare dragoste pentru un om frumos și bun. M-am simțit singură. El n-a făcut nimic rău.” De ce nu a mers prima căsnicie a Andreei Marin

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Radu Almășan de la Bosquito, despre problemele de sănătate cu care se confruntă
Radu Almășan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Am făcut bani mulți din TV. Aveam 3 joburi ca să strâng bani și să o pot trimite pe Ioana la schimburi de experiențe.” Mihaela Tatu, despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru fiica sa!

Artistul a mărturisit că a primit extrem de greu diagnosticul medicilor, mai ales că această problemă nu se poate rezolva prin sport și alimentație sănătoasă.

 

Când am fost la vizita medicală mi-a căzut cerul în cap pentru că mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă. Mi-au spus că nu se poate sub nicio formă cu sport sau alte chestii și în momentul ăla s-a rupt ceva .”, a declarat Radu Almășan.

Radu Almășan, despre problemele pe care le-a avut în adolescență

Radu Almășan de la Bosquito, despre problemele de sănătate cu care se confruntă
Radu Almășan [Sursa foto: Facebook]

Solistul trupei Bosquito a vorbit și despre o perioadă mai puțin fericită din adolescența sa, atunci când era înconjurat de persoane agresive și din dorința de a se face pe plac, a adoptat și el un astfel de comportament. Din fericire, artistul a renunțat la timp la grupul respectiv de prieteni, astfel încât nu a avut repercursiuni legale.  

Din dorința de a fi acceptat de un grup, de un anturaj, am intrat într-o gașcă de rockeri, unde smardoielile, bătăile și astea erau la ordinea zilei. Pur și simplu a fost o perioadă. De acolo jumătate din grup și-a dat seama și a ieșit la timp, jumătate a făcut mulți ani de pușcărie .”, a povestit Radu Almășan.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Multe femei din astea sărace l-au atras pe dracul pe pământ! Ăsta este tiparul cu care s-au obișnuit din copilărie, vin din familii disfuncționale.” Adriana Bahmuțeanu, despre relațiile toxice

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies