„Mi-a fost foarte greu.” Ozana Barabancea, despre bărbatul cu care a avut o poveste de iubire

„Mi-a fost foarte greu.” Ozana Barabancea, despre bărbatul cu care a avut o poveste de iubire
„Mi-a fost foarte greu.” Ozana Barabancea, despre bărbatul cu care a avut o poveste de iubire

În tinerețe, Ozana Barabancea a avut parte de o poveste de iubire la care alții doar visează. Cu toate acestea, a reușit să rămână destul de discretă, atunci când a fost vorba despre viața personală, deoarece nu multe persoane știu cine este bărbatul care i-a furat inima solistei.

După divorț, artista a suferit foarte mult, dar a reușit să păstreze legătura cu cel pe care l-a iubit, de dragul copiilor.

Citește și: Ozana Barabancea este infectată cu noul coronavirus?! „Se află deja la spital!”

Ozana Barabancea, despre bărbatul cu care a avut o poveste de iubire

Nu multe persoane cunosc faptul că Ozana Barabancea are doi copii.

În urmă cu 20 de ani, artista a încheiat cu greu un mariaj, deoarece a suferit foarte mult, bărbatul fiind cel cu care a trăit o iubire sinceră și frumoasă.

Divorțul celor doi nu a fost cel mai bun, dar pe parcursul timpului au reușit să se înțeleagă mai bine, de dragul copiilor, care au fost rodul iubirii lor.

Sorin Terinte este pianist, iar cei doi au trăit o poveste de iubire ca în povești.

Gloria și Andrew sunt dovada iubirii lor, de care se bucură din plin și sunt mândri de fiecare lucru făcut de ei.

Cu toate că dragostea lor a fost specială, finalul nu a fost printre cele mai fericite, deoarece bărbatul a fost infidel, iar în 2004 au decis să divorțeze. Cei doi au mai avut încercări de a relua relația, dar din cauza infidelității acestuia nimic nu a mai fost la fel.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ozana Barabancea are o voce unică și a intrat în atenția publicului, atât pentru talentul ei, dar și pentru apariția pe micile ecrane la emisiunea în cadrul căreia face parte din juriu. Vedeta nu și-a arătat prea mult viața personală și i-a plăcut să fie destul de discretă, dar chiar și așa, în urmă cu puțin timp, a publicat o fotografie cu cel pe care l-a iubit.

 

 Ozana Barabancea, despre bărbatul cu care a avut o poveste de iubire
Ozana Barabancea, despre bărbatul cu care a avut o poveste de iubire[Sursa foto: Instagram]

Ozana Barabancea, despre divorț

Artista a mărturisit, în urmă cu mai mult timp, despre perioada divorțului și despre cât de greu i-a fost să treacă peste durerea pe care o simțea în suflet. Ea a mai menționat că sentimentele dureroase pe care le avea au afectat-o și pe plan profesional.

„Mi-a fost foarte greu. Au fost niște momente cumplit de grele. Două zile, la operă, stăteam cu partitură în mână şi nu puteam să cânt nimic. Nu mă puteam concentra”, a povestit artista.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Solista a mai adăugat că ea și bărbatul cu care au doi copii au reușit să dea uitării trecutul și să rămână în relații bune, mai ales că cei doi copii ai ei se înțeleg de minune cu el.

„Copiii se văd cu tatăl lor, au o relație foarte frumoasă și nu cred că este cazul să vin eu cu vreun Făt Frumos. Cred că am devenit foarte cerebrală.

De la o anumită vârstă ai tabieturile tale și este greu să te obișnuiești cu o nouă persoană. Să ies la un suc, la un pahar, să facem un proiect împreună, aș accepta, dar să am o relație cu cineva care să vină, să doarmă la mine, să vină în casă la mine, cred că ar fi prea mult și nu cred că asta ar vrea copiii mei și nici eu”, a mărturisit Ozana Barabancea în cadrul unei emisiuni TV.

Ozana Barabancea, despre bărbatul cu care a avut o poveste de iubire
Ozana Barabancea, despre bărbatul cu care a avut o poveste de iubire[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Ozana Barabancea. „Cu prețul vieții, mama mi-a dat șansa să fac muzică!”



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Ozana Barabancea. „Cu prețul vieții, mama mi-a dat șansa să fac muzică!”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies