„Mi-a fost foarte teamă să nu pățească ea ceva.” Emilia Ghinescu și-a pus viața în pericol, pentru a deveni mamă! Ce momente au marcat-o pe artistă

„Mi-a fost foarte teamă să nu pățească ea ceva.” Emilia Ghinescu și-a pus viața în pericol, pentru a deveni mamă! Ce momente au marcat-o pe artistă
„Mi-a fost foarte teamă să nu pățească ea ceva.” Emilia Ghinescu și-a pus viața în pericol, pentru a deveni mamă! Ce momente au marcat-o pe artistă

Emilia Ghinescu a făcut o serie de dezvăluiri despre cele mai cumplite momente din viața ei, înainte să nască a doua oară. Iată ce a spus artista!

Emilia Ghinescu, în vârstă de 44 de ani, se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Deși vedeta se bucură de o comunitate numeroasă de fani din toate colțurile țării, nu multă lume cunoaște faptul că aceasta și-a riscat viața, în perioada în care era însărcinată.

Din nefericire, Emilia Ghinescu se luptă, încă de la o vârstă fragedă, cu probleme serioase la rinichi, iar medicii i-au mărturisit că nu prea poate să rămână însărcinată.

Cu toate astea, artista nu a luat în seamă părerile acestora și a rămas gravidă de trei ori. Însă, a doua sarcină a fost una problematică, pentru că s-a îngrășat 20 de kilograme, iar în momentul în care mai avea o lună până la naștere, artista s-a trezit într-o baltă de sânge. După evenimentul neplăcut, cântăreața a stat numai în pat pentru a se asigura că totul decurge cum trebuie.

„Pe la 14-15 ani am avut o durere foarte mare la rinichi și m-am dus la un control. La ecograf mi-a fost descoperită această malformație și mi s-a spus că dacă voi putea avea măcar un copil, atunci e mare lucru! Dar, mai mult de unul, nu. La acea vârstă nu am luat în seamă aceste lucruri. Când l-am avut pe Andrei, am avut o sarcină destul de lejeră.

Nu știu, în sensul că la mine a fost și din naștere. Ambii rinichi sunt mai mici, ei sunt funcționali, însă rinichiul drept este întors. Cea mai mare problemă a fost la Erika. Am luat în sarcina cu ea peste 20 de kilograme. Eram în luna a opta de sarcină când m-am trezit într-o baltă de sânge în pat și a trebuit să ajung la spital pentru că mi-a fost foarte teamă să nu pățească ea ceva.
De atunci am stat numai la pat, îmi era foarte greu cu deplasatul, eram și pe perfuzii. Însă a meritat, privind acum în urmă. Iar referitor la faptul că mi-am riscat viața când am decis să fac un nou copil, cred că orice mamă își asumă acest risc, chiar și o mamă sănătoasă.”
, a declarat Emilia Ghinescu, potrivit demămici.ro.

Citește și: ”Este într-o vineri nunta și în post.” Maria Constantin, pusă la zid de către fani, după ce a anunțat data nunții!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Emilia Ghinescu și-a pus viața în pericol, pentru a deveni mamă[Sursa foto: Instagram]

Emilia Ghinescu și-a mințit medicul, pentru a putea păstra ultima sarcină

Deși aproape se întâmpla o tragedie, Emilia Ghinescu a decis să rămână pentru a treia oară însărcinată. Astfel, din cauza faptului că avea o sarcină cu un risc mare, medicul ei a sfătuit-o să se ducă la un alt doctor mult mai apt pentru a spune dacă aceasta trebuie să păstreze sarcina sau nu.

Așadar, după ce al doilea medic a menționat că nu poate păstra sarcina, artista nu a fost sub nicio formă de acord cu acest lucru.

„Medicul meu m-a trimis la dl profesor Sinescu, considerând că are o părere mai avizată în cazul meu și să-mi dea el verdictul dacă mai pot duce sau nu o sarcină. Bineînțeles că nu m-am dus, i-am spus medicului că am fost la dl doctor Sinescu și că mi-a dat voie să țin sarcina.

Și iar am riscat. Norocul meu a fost că nu m-am îngrășat mult în sarcină. Am luat 4 kilograme, iar Anastasia a cântărit 3,700 grame. Restul a fost lichid amniotic, deci nu a fost un efort mare nici pentru rinichi. Profesorul Sinescu sigur mi-ar fi spus să renunț la sarcină. Eram sigură că asta ar fi urmat cu ce aveam eu. «Aveți deja doi copii, de ce să vă complicați așa mult? De ce să riscați un blocaj renal?», mie asta îmi spuneau medicii. Eu în drum spre medic mi-am spus: «Doamne, dacă tu mi-ai dat sarcina asta, atunci trebuie să o țin, să merg cu ea până la capăt. Și dacă tot mi-ai dat-o, te rog din tot sufletul să fie fată». Și așa a fost.”, a mai adăugat artista.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: ,,Trebuia să vrea și el.” Emilia Ghinescu nu se mai căsătorește cu Sebastian Albăstroiu

Emilia Ghinescu și-a pus viața în pericol, pentru a deveni mamă[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

,,Trebuia să vrea și el.” Emilia Ghinescu nu se mai căsătorește cu Sebastian Albăstroiu

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies