„Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari!" Cristina Spătar a fost operată

„Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari!
„Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari!" Cristina Spătar a fost operată

În ultima perioadă, Cristina Spătar a acuzat o stare proastă de sănătate. Vedeta a povestit că situația s-a agravat, de aceea a trebuit să facă operație. Chiar după ce s-a trezit din anestezie, vedeta a făcut câteva declarații despre starea ei.

Cântăreața s-a dus la spital pentru mai multe investigații, unde a aflat vestea tristă, că trebuie să intre în operație, pentru a rezolva problema.

„Mi s-a spus că e de la aerul condiționat” Ce declarații a făcut Cristina Spătar

cristina spatar operata
Cristina Spătar [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alexandru Arșinel este cazat la un azil de lux. Ce facilități are actorul

 În ultima vreme, Cristina avea dureri de cap insuportabile. În cele din urmă, vedeta s-a dus la spital, pentru ca medicii să îi spună ce se întâmplă. Frumoasa artistă a fost diagnosticată cu sinuzită, doctorii recomandându-i să se opereze cât mai repede. Cristina a amânat cât a putut această intervenție, deoarece îi era teamă. Cu toate acestea, momentul a venit și a trebuit să se opereze. Vedeta a povestit că motivul problemelor ei este aerul condiționat din mașină.

„Mi-a fost frică se mă operez, dar durerile erau foarte mari! M-am îndopat cu antiinflamatoare. Mi s-a spus că e de la aerul condiționat din mașină, care este pornit mereu. Am ajuns la Urgență, mi-au făcut un CT și doctorul mi-a recomandat operația. La mine a fost o stare mai gravă! Mi-a descoperit o sinuzită la maxilarul de pe partea stângă. M-a operat doctorul Zainea, cel mai bun medic, a fost o echipă de medici profesioniști, cărora vreau să le mulțumesc din toată inima! Tot personalul de aici a fost super, condiții excelente! Am stat singură într-un salon

privat.”, a declarat Cristina Spătar.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Artista s-a declarat foarte mulțumită de medici și a transmis că se simte mult mai bine acum. Mai mult, Cristina este nerăbdătoare să urce din nou pe scenă, după pauza pe care a avut-o.

„Mi-au făcut anestezie, nu am simțit nimic.

Am dormit toată ziua după! Acum respir foarte bine, aștept cântările!”,
a povestit Cristina.

Copiii Cristinei Spătar, îngrijorați de starea mamei lor

Citeste si: „Mi se pare straniu că nu a înțeles un detaliu esențial”. Mădălin Ionescu, despre scandalul în care este implicat George Buhnici

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Cântăreața are doi copii, un băiat pe nume Albert, în vârstă de 12 ani și o fetiță pe nume Aida, în vârstă de 10 ani. Cristina a divorțat de tatăl copiilor ei, însă au ales să păstreze legătura. Artista a povestit că micuții au fost foarte îngrijorați cât timp ea a fost în spital, timp în care cei doi au stat cu tatăl lor.

„Copiii au rămas la tatăl lor.

Sunt îngrijorați și ei! Albert tocmai ce m-a sunat sa mă întrebe: mami, ești bine? Te-ai trezit? Când vii acasă? Vrem acasă! De abia aștept să merg la copii!”, a declarat solista.

Citeste si: „Sunt doar un simplu om”. Jador a izbucnit în lacrimi pe scenă! Ce l-a emoționat atât de tare pe cunoscutul artist?

 

 


Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cristina Spătar și iubitul ei s-au despărțit: „Sunt singură și neliniștită”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies