„Mi-a rămas lucrul acesta în suflet”. Daniel Buzdugan, amintiri emoționante despre Paștele copilăriei

„Mi-a rămas lucrul acesta în suflet”. Daniel Buzdugan, amintiri emoționante despre Paștele copilăriei
„Mi-a rămas lucrul acesta în suflet”. Daniel Buzdugan, amintiri emoționante despre Paștele copilăriei

Daniel Buzdugan își amintește cu drag de sărbătorile de Paște din copilăria sa și a dezvăluit că păstrează și în prezent tradițiile pe care le-a moștenit de la părinții săi.

Daniel Buzdugan își aduce aminte cum își petrecea sărbătorile de Paște în copilărie și povestește despre tradițiile pe care le respectă și astăzi. El își amintește cum bunica lui îi arăta toate obiceiurile creștine, inclusiv mersul la biserică și atmosfera liniștită din casa ei.

Citește și: Cum arată și cine este soția lui Daniel Buzdugan. Cei doi de iubesc de 30 de ani

Daniel Buzdugan, amintiri emoționante despre Paștele copilăriei

De atunci și până acum, el continuă să aibă o pasiune pentru sărbători și menține tradițiile pe care le-a învățat de la bunica sa.

„Eram la țară la bunici, în Neamț, și mergeam cu bunica de mânuță la Denie. Era tare frumos pentru că spunea bunica să mergem cu toții. Era un program, niște reguli care făceau bine.

Mergeam la biserică, unde veneau toți copiii din sat. Mai cântam, mai stăteam, mai ieșeam în curte și ne jucam, mai fugeam în cimitir. Era tare plăcut. Anii au trecut și mi-a rămas lucrul acesta în suflet.”, a dezvăluit Daniel Buzdugan despre copilăria lui, în cadrul unei emisiuni TV.

Daniel Buzdugan, amintiri emoționante despre Paștele copilăriei
Daniel Buzdugan, amintiri emoționante despre Paștele copilăriei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce a mai spus Daniel Buzdugan despre Paștele copilăriei

Daniel Buzdugan a mărturisit că în Săptămâna Mare merge la denie și face toate aceste lucruri deoarece îi dau o stare de bine. Din punctul lui de vedere, în Săptămâna Mare ar trebui ca oamenii să țină post, să se spovedească și să se abțină de la tot ceea ce le face rău.

„În Săptămâna Mare eu merg la denie, fac toate aceste lucruri pentru că îmi dau o stare de bine. Eu cred că în Săptămână Mare ar trebui să mai lăsăm lucrurile deoparte, să ne spovedim, să ținem post și să ne abținem de la tot ce ne face rău. L-am cunoscut din familie. Educația, în fiecare seară ne închinam, la masă făceam Sfântă Cruce, acum facem selfie.

E bine că într-o familie să existe aceste reguli.”, a mai precizat omul de la radio.

Cum l-a schimbat pelerinajul la Muntele Athos

Omul de la radio a povestit că a fost de 4-5 ori la Muntele Athos, iar părintele i-a întrebat pe toți cei prezenți dacă au copii. După ce aceștia au zis că da, părintele le-a spus că cel mai important lucru pe care un om trebuie să îl facă pentru copilul lui este să pună inima lui pe Hristos.

„La muntele Athos am fost de 4-5 ori. Prima dată era un călugăr care ne scotea în curte. Părintele ne-a întrebat dacă suntem părinți, dacă avem copii. Toți am zis că da. Ne-a întrebat atunci care e cel mai bun lucru pe care îl pot face părinții pentru copiii lui. După ce a răspuns fiecare, părintele a zis că cel mai important lucru pe care un om trebuie să îl facă pentru copilul lui este să pună inima lui pe Hristos”, a mai povestit Daniel Buzdugan.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Daniel Buzdugan, amintiri emoționante despre Paștele copilăriei
Daniel Buzdugan, amintiri emoționante despre Paștele copilăriei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Emma Ștefan. „O relaţie este precum o casă pe care trebuie să o îngrijeşti"

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ce dorință și-a îndeplinit Cristina Spătar. Unde se duce împreună cu copiii ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies