„Mi-a spus că ar trebui să îmi fie frică de ea.” Cum a reacționat fiica Roxanei Blagu, după ce nu a mai văzut-o pe artistă de opt ani

„Mi-a spus că ar trebui să îmi fie frică de ea.” Cum a reacționat fiica Roxanei Blagu, după ce nu a mai văzut-o pe artistă de opt ani
„Mi-a spus că ar trebui să îmi fie frică de ea.” Cum a reacționat fiica Roxanei Blagu, după ce nu a mai văzut-o pe artistă de opt ani

Roxana Blagu, ex-Trident, și-a văzut fiica după opt ani, iar în acest timp fostul soț nu i-a dat voie să o vadă. Ea se aștepta să fie o întâlnire plină de emoție, dar din păcate pentru ea, lucrurile nu au stat așa, pentru că cea mica a spus că nu își dorește să o mai vadă.

Pe lângă aceste aspecte, fetița ar fi amenințat-o pe mama ei, cu toate că custodia este comună, Roxana nu și-a mai văzut fiica de la vârsta de cinci ani, iar în prezent are 13 ani.

Citește și: Cine este Roxana Blagu: „Nu mi-am dorit această despărțire”

Cum a reacționat fiica Roxanei Blagu, după ce nu a mai văzut-o pe artistă de opt ani

Roxana Blagu a declarat că fetița ei i-a spus să o lase în pace și că ar trebui să îi fie frică de ea. Din păcate, întâlnirea nu a mers deloc așa cum se aștepta, iar micuța nu a vrut deloc să își vadă mama.

„M-am întâlnit cu ea, întâmplător. Am rugat bona să ia băiatul, să se ducă mai departe. Mi-a zis să o las în pace.

I-am zis că acum e mare și putem sta de vorbă, să-mi spună de ce e supărată pe mine. Și mi-a răspuns că tocmai pentru că este mare, ar trebui să-mi fie frică de ea. Am întrebat-o de ce, ei îi e frică de mine? Și-mi tot zicea să plec, că sună la poliție că nu o las în pace. I-am spus că sunt mama ei, custodia e comună, că nu poate pleca niciunde fără acordul meu.
Mi-a spus că nu e adevărat, că tati decide totul…M-a filmat și mi-a zis uite, te filmez. I-am spus că nu-i fac rău, că e copilul meu, că nu mi-e frică de nimic”
a povestit Roxana pentru impact.ro.

La început, Roxana și-a dorit să o privească pe fiica ei, dar cea mica nu a fost deloc încântată de acest lucru. Cu toate acestea ea s-a bucurat că a putut să o vadă, dar în același timp și-a dat seama că totul este în zadar.

„Întâlnirea cu ea mi-a făcut foarte bine, dar mi-am dat seama că sper în zadar. Inițial, nu aveam de gând să mă duc la ea. Mă tot uitam după ea, o studiam să văd cât a crescut, să-i văd gesturile. Era cu o prietenă. E frumoasă, mai înaltă decât mine. Ea m-a văzut, a simțit probabil că se uita insistent cineva. Atunci mi-a zis să o las în pace și că ar trebui să-mi fie frică de ea”,

a mai spus Roxana.

Cum a reacționat fiica Roxanei Blagu, după ce nu a mai văzut-o pe artistă de opt ani
Cum a reacționat fiica Roxanei Blagu, după ce nu a mai văzut-o pe artistă de opt ani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Roxana Blagu este însărcinată! Vedeta a dat astăzi vestea cea mare

Roxana Blagu, sfâșiată de dorul de fiica ei

Roxana Blagu consideră că cel mic a făcut-o să simtă că există fericirea, chiar dacă poate băiatul ei nu a reușit să îi aline în totalitate dorul de fetița ei, la care nu are acces din cauza soțului.

„Poate că surioara lui nu este lângă el să îl cunoască, pentru că au trecut 7 ani de când nu pot să o strâng în brațe. Poate că el nu mi-a alinat dorul, suferința și nici nu mi-a dat anii pierduți departe de ea, dar m-a făcut să simt că fericirea există chiar și dacă o parte a sufletului e sfâșiată! Părinți, nu le furați copilăria prin orgoliile voastre.

Nu dacă îl denigrați în fața copilului pe celălalt părinte și îl îndepărtați de el vă face mai buni! Iubirea de părinte trebuie să fie necondiționată, să depășească orice sentiment avut vreodată și să vă facă să le doriți binele necondiționat! Iubiți-i cu adevărat și după despărțire, părinți sunt 2, nu 1!”, a scris Roxana Blagu, în mediul online.

Cu mult timp în urmă, Roxana a pierdut custodia fiicei sale, Oana, pe care o are cu omul de afaceri Marcel Sârbu. Așadar, la vremea aceea, fiindcă fosta cântăreață își schimba des domiciliul, judecătorii au decis ca micuța să rămână în grija tatălui.

Roxana Blagu, scandal cu tatăl fetiței sale

În urmă cu mult timp, Roxana Blagu și Marcel Sârbu au avut parte de un scandal monstru, iar ea nu mai avea liniște, deoarece acesta o urmărea peste tot unde mergea, chiar și la petreceri private.

Ea a trăit clipe de groaza la botezul fetitei lui Catrinel Sandu, cu toate că inițial nici nu și-a dorit să meargă la petrecere, deoarece bănuia că bărbatul o va pune într-o situație jenantă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Inițial, nici nu am vrut sa ma duc la petrecere, ca sa nu le stric oamenilor cheful! Bănuiam ca Marcel va face orice ca sa ma pună într-o situație jenanta si exact asa s-a întâmplat! M-a urmărit la restaurant, pe motiv ca vrea sa-si vadă fetita, ca era weekend-ul in care trebuia sa o ia el, in condițiile in care cu o săptămâna înainte, i-o dădusem acasă, iar joia trecuta a avut-o la el! In fine, i-am întins o mana si vrea, acum, sa-mi ia toată mana! A făcut un circ acolo de m-a știut toată lumea! Nu mi-a ars de nimic, am fost ca o fantoma la botez, iar la plecare, am ieșit pe ușa din spate, caci nu mai scăpam de el", a declarat Roxana pentru WOWbiz.ro

Un alt eveniment, care nu i-a picat deloc bine Biancăi a fost când a trebuit să se ducă cu fetița la o zi de naștere, iar acesta le-a urmărit. Poliția a intervenit, pentru a-l scoate pe bărbat din incintă, dar bucuria nu a durat prea mult, deoarece acesta le aștepta afară.

„Marcel știa ca ne ducem la încă o petrecere pentru copii, undeva in Băneasa. S-a dus înainte si ne-a cautat pe mine si pe Oana! Oamenii din zona mi-au spus ca a venit cu camerele de televiziune, era nervos si agitat ca nu ne găsea, pentru ca noi am ajuns un pic mai târziu! A fost nevoie de intervenția politiei, ca sa îl scoată din incinta! Apoi, am ajuns si eu cu fetita si am intrat pe alta parte! Însa, nu m-am putut bucura de petrecere, pentru ca omu' nu a plecat, stătea afara si ne aștepta!La un moment dat, a trebuit sa părăsim locul respectiv si am apelat la bodyguarzi. Am urcat cu ei in mașina mea, pentru ca îmi era frica! El urla la Oana ca "o sa te salveze tati de oamenii rai" si se purta cum o face el de obicei, adică violent verbal! Speriata, am plecat spre Băneasa, zona in care locuiesc, si abia pe drum am renunțat la bodyguarzi! Însa, Marcel tot m-a urmărit, a intrat după mine chiar si in garaj. Atunci, de frica, m-am blocat in mașina si am sunat la 112. Am chemat Politia ca sa intru in casa! Am ajuns sa mor de frica eu si fetita! Imediat au sosit doi ofițeri de la Secția 2 si am intrat cu ei in apartament, le-am explicat situația si, la plecare, au încercat sa aibă o discuție cu Marcel, care, bineînțeles, tot in fata blocului stătea! E incredibil, oare unde se va ajunge?!", a declarat Roxana Blagu, în urmă cu mai mult timp.

Cum a reacționat fiica Roxanei Blagu, după ce nu a mai văzut-o pe artistă de opt ani
Cum a reacționat fiica Roxanei Blagu, după ce nu a mai văzut-o pe artistă de opt ani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Teo Show: Roxana Blagu și prietena ei cea mai bună, sarcină la indigo: „Am trecut prin atâtea în ultimii ani”

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Roxana Blagu s-a căsătorit în secret cu Andrei Badiu: „Cununia religioasă a fost o surpriză”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies