“Mi-am împietrit inima ca să pot să trec peste asta cu bine!” Karmen Simionescu a presimțit AVC-ul mamei sale?

“Mi-am împietrit inima ca să pot să trec peste asta cu bine!” Karmen Simionescu a presimțit AVC-ul mamei sale?
“Mi-am împietrit inima ca să pot să trec peste asta cu bine!” Karmen Simionescu a presimțit AVC-ul mamei sale?

Karmen este una dintre cele mai apreciate cântărețe, de la noi din țară. Însă știați prin ce perioadă grea a trecut când mama sa a avut probleme de sănătate?

Karmen Simionescu a fost cea care a luat frâiele în momentul în care a fost nevoită, în urmă cu doi ani de zile, să ia decizii importante pentru mama sa, mai exact pentru sănătatea sa. Atunci a fost momentul în care Cati Simionescu a suferit un AVC, peste care din fericire, a trecut cu bine.

 

Karmen Simionescu a fost cea care a decis în acele momente grele

Artista mărturisește că ea a jucat un rol foarte important în destinul mamei sale și pentru întreaga familie, fiind cea care a fost stâlpul casei, în ciuda faptului că în acele momente se simțea atât copleșită, cât și îndurerată și speriată. Cu toate acestea, tot Karmen Simionescu a fost cea care a reușit să țină moralul sus tuturor celor din familie.

În prezent, în momentele în care  Karmen Simionescu își amintește despre acea perioadă, declară că abia după ce și-a văzut mama operată a putut să se elibereze de emoțiile pe care le-a simțit,

în toată acea vreme.

”A fost foarte complicat pentru mine. Eu a trebuit să țin moralul familiei și să fiu puternică. Am descoperit cea mai sensibilă latură a tatei, iar aceea e mama. Tata era foarte sărac în cuvinte, a fost redus la tăcere pentru că echilibrul familiei noastre este mama. Ea ține casa, ea ne ține pe noi, ea are grijă de tot ce înseamnă familie.

Într-o situație de genul ăsta, îți faci scenarii: ce s-ar întâmpla cu noi, cu copiii, cu toți.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Eu am încercat pe cât posibil să le țin moralul tuturor și să fiu cât mai puternică, am fost cea care a luat decizii, eu am zis: „Gata, mergem în Turcia, nu mai stăm aici!, și tot eu am decis care este doctorul cel mai bun pentru mama.

A fost foarte greu. Eu sunt foarte sensibilă, dar nu mi-am permis să plâng nicio secundă până când nu am văzut că mama este bine. După ce a fost bine, m-am luat în brațe cu fratele meu și am început să plâng rău de tot. Abia atunci am zis: „Gata, s-a terminat, nu pot să cred că am scăpat!. Mi-am împietrit inima ca să pot să trec peste asta cu bine”, a declarat   Karmen Simionescu.

karmen simionescu varsta
Karmen Simionescu a presimțit AVC-ul mamei sale?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu este chiar o intervenție.” Karmen Simionescu, despre operațiile estetice

 

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: Nuntă transformată într-o baie de sânge. Trei bărbați înarmați au deschis focul asupra invitaților- stirilekanald.ro

Karmen Simionescu a presimțit ceea ce avea să se întâmple

Karmen Simionescu a mărturisit faptul că problemele de sănătate ale mamei sale au venit cu un semn, tocmai datorită conexiunii strânse pe care aceasta o are cu mama sa. Astfel, se pare că înainte să se întâmple cu o săptămână, aceasta a avut un vis prin care a simțit totul.

”Legătura dintre mine și mama este dincolo de cuvinte.

O legătură care… parcă nu e din lumea aceasta. E ireală. Parcă noi două suntem una și aceeași persoană. În copilărie, am stat lipită de mama, am fost amândouă de nedespărțit. Acum, pentru că eu am foarte multă activitate în timpul zilei și sunt la casa mea, s-a simțit ca o mică despărțire. Pentru mine, despărțirea de familie a fost destul de grea. Dar chiar și așa, la distanță, avem momente în care ne simțim una pe cealaltă – dacă suntem supărate sau dacă am pățit ceva. Așa a fost și cu evenimentul acesta. Eu am avut un vis cu părinții mei, i-am visat extrem de urât și, culmea!, când i-am sunat erau împreună, ceea ce e cam rar. I-am întrebat cum se simt. Tata era răcit, mama avea dureri de cap și de atunci a mai durat o săptămână până a avut un AVC. De acolo au început problemele. După AVC, am descoperit anevrismul. A fost operată în Turcia pentru acel anevrism”, a mai spus aceasta.

karmen simionescu sot
Karmen Simionescu a presimțit AVC-ul mamei sale?[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Ce poate fi mai frumos?” Adriana Simionescu a publicat în mediul online prima imagine cu bebelușul



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Ne-a izbit curiozitatea maxim.” Adriana Simionescu, despre sarcină

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies