„Mi-am luat și eu una.” Jeni Nicolau, lovită de un bodyguard la propriul său spectacol. Ce s-a întâmplat cu adevărat?

„Mi-am luat și eu una.” Jeni Nicolau, lovită de un bodyguard la propriul său spectacol. Ce s-a întâmplat cu adevărat?
„Mi-am luat și eu una.” Jeni Nicolau, lovită de un bodyguard la propriul său spectacol. Ce s-a întâmplat cu adevărat?

Jeni Nicolau a trecut prin momente de groază în timpul unui spectacol, atunci când a fost lovită de un bodyguard.

Jeni Nicolau, în vârstă de 54 de ani,  este o artistă foarte îndrăgită la noi în țară. Vedeta are un repertoriu numeros, cântând muzică ușoară, populară și de petrecere. Astfel, publicul larg o îndrăgește atât pentru talentul său muzical, cât și pentru umorul spumos de care dă dovadă la fiecare spectacol, dar și în videoclipurile amuzante pe care le face pentru rețelele de socializare.

Nu este de mirare că Jeni Nicolau este îndrăgită de toată lumea.

Artista are numeroase concerte, iar de-a lungul carierei sale a trecut prin numeroase evenimente, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Vedeta cântă de la 16 ani și a adus zâmbetul pe buzele multor persoane, atât în fața televizorului, cât și pe scenă.

Jeni Nicolau, lovită de un bodyguard

Citește și: „Să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou.” Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre adevăratul motiv pentru care nu și-a mai văzut fiica de cinci ani

Jeni Nicolau, lovită de un bodyguard la propriul său spectacol
Jeni Nicolau, lovită de un bodyguard la propriul său spectacol[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În cadrul unui interviu, Jeni Nicolau a vorbit despre momentele penibile pe care le-a avut în cadrul concertelor sale. Unul dintre ele s-a petrecut chiar înainte ca artista să pășească pe scenă, la propriul său concert.

Jeni Nicolau a trecut prin clipe de coșmar în cadrul unui concert din Slatina.

Artista a fost lovită de un bodyguard care încerca să liniștească publicul. Deși este o artistă cunoscută la noi în țară, Jeni Nicolau nu a fost recunoscută de bărbatul care încerca să facă ordine în mulțime și fost lovită de unul dintre bodyguarzii prezenți la eveniment.

Potrivit spuselor sale, în cadrul unui concert alături de Sandra Izbașa, publicul numeros a început să dea dovadă de o atitudine agresivă, rupând ușile.

Astfel, în haosul creat, unul dintre bodyguarzi a încercat să restabilească ordinea, lovind oamenii la întâmplare.

Din păcate, Jeni Nicolau a fost la rândul său victima palmelor bărbatului, chiar înainte de a urca pe scenă. Artista a povestit că era întuneric, astfel că bărbatul nu și-a dat seama cine a fost persoana pe care a lovit-o.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Au fost multe momente penibile. La Slatina eram în spectacol cu Stana Izbașa și era atât de multă lume că se rupeau ușile. Noi am intrat prin lateral și unul de la ordine i-a luat pe toți la palme și, cum stăteam la rând să intrăm, mi-am luat și eu una. Era și întuneric, iar când a dat nu și-a dat seama că sunt eu.

”,  a povestit Jeni Nicolau în cadrul unui interviu.

Citește și: „Am adăpostit niște deținuți nemți.” Irina Margareta Nistor a dezvăluit un mare secret. Criticul de film l-a ascuns toată viața

Jeni Nicolau, lovită de un bodyguard la propriul său spectacol
Jeni Nicolau, lovită de un bodyguard la propriul său spectacol[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Bărbatul nu este român și este extraordinar de puternic.” Carmen Harra a dezvăluit cine este noul iubit al Deei Maxer

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies