„Mi-am pierdut memoria complet!” Teo Trandafir, mărturisiri tulburătoare despre momentele tragice din viața sa. Cum a ajutat-o Mircea Badea?

„Mi-am pierdut memoria complet!” Teo Trandafir, mărturisiri tulburătoare despre momentele tragice din viața sa. Cum a ajutat-o Mircea Badea?
„Mi-am pierdut memoria complet!” Teo Trandafir, mărturisiri tulburătoare despre momentele tragice din viața sa. Cum a ajutat-o Mircea Badea?

Teo Trandafir s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate despre care a vorbit în cadrul unui podcast realizat de ea.

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV din țară, însă gazda emisiunii Kanal D, Teo Show, a trecut și prin momente dificile, de care nu foarte multe persoane știau cu adevărat ce se întâmplă cu vedeta TV.

„Ai trecut prin niște perioade, iar în mintea ta erau niște filme.” Ce spune Mircea Badea despre momentele grele prin care a trecut Teo Trandafir

Citește și: Teo Trandafir, declarații inedite la "Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat" "A început să plângă el; și nu s-a oprit"

Mircea Badea
Mircea Badea[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: „Le doresc tot binele din lume, să fie fericiți împreună!” Teo Trandafir, marea absentă de la nunta lui Bursucu! Care este adevăratul motiv pentru care vedeta nu va fi alături de colegul său

Mircea Badea a fost invitat în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir, iar pe lângă toate aspectele de viață și carieră discutate cu acesta, Teo a ținut să rememoreze un eveniment tragic din viața ei, atunci când Mircea Badea a fost la Viena, în timp ce prezentatoarea TV trecea printr-o perioadă dificilă a vieții sale. Mircea Badea a vorbit despre cum era Teo în acea perioadă.

„Teo Trandafir: N-am înțeles niciodată de ce tu ai venit la Viena atunci când eu trăgeam să mor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mircea Badea: De ce am venit? Evident că am venit. Ai trecut prin niște perioade, iar în mintea ta erau niște filme, dar mi-am dat seama că ea nu e aici cu totul, ci e în altă parte.

Teo Trandafir: Eram la o apă mare.

Mircea Badea: Dar era o apă mare la care noi mergem la civilie, ca să spun așa. Erai la o apă mare și era o apă urâtă. Foarte urâtă. Eu mi-am dat seama pentru că erai într-o zonă în care credeai că foarte mulți oameni vor să îți facă rău.

Asta m-a speriat. Ei, din contră, nu au vrut să îți facă rău, au vrut să îți facă bine.”, a fost conversația dintre cei doi în cadrul podcastului.

„Făceam parte dintre înșiruire religioasă.” De ce credea Teo Trandafir că îi vor fi luate organele

Mircea Badea
Mircea Badea[Sursa foto: Captură Video]

Teo Trandafir s-a confruntat cu probleme de sănătate. A recunoscut că se simțea pe malul unei ape urâte, era de părere că toată lumea din jur îi dorește răul și că medicii de la Viena vor să îi ia organele.

Atunci prezentatoarea TV și-a pierdut și memoria.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Teo Trandafir: Ca să înțelegeți pe scurt, eram absolut convinsă că oamenii de la Viena vor să mă omoare, să-mi ia organele, pentru că făceam parte dintre înșiruire religioasă.

O să râzi, dar mi-am pierdut memoria complet.

Mircea Badea: Asta poate fi bine.

Teo Trandafir: Dar dacă ai copii, să nu știi nimic de tine.”, au mai spus cei doi.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Și acum funcționează. De fiecare dată când le văd, mă emoționează.” Teo Trandafir, gânduri din copilărie, acum, în prag de sărbători

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies