„Mi-e frică să nu mă zbârcesc. S-ar putea să fac înainte de Crăciun.” Saveta Bogdan, decizie radicală în privința aspectului său fizic! La ce intervenții vrea să apeleze artista?

„Mi-e frică să nu mă zbârcesc. S-ar putea să fac înainte de Crăciun.” Saveta Bogdan, decizie radicală în privința aspectului său fizic! La ce intervenții vrea să apeleze artista?
„Mi-e frică să nu mă zbârcesc. S-ar putea să fac înainte de Crăciun.” Saveta Bogdan, decizie radicală în privința aspectului său fizic! La ce intervenții vrea să apeleze artista?

Saveta Bogdan a dezvăluit că se gândește serios să își facă o serie de intervenții estetice până la sfârșitul acestui an.

Saveta Bogdan, una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară, a câștigat de-a lungul timpului simpatia publicului prin intermediul talentului său, dar și al felului său de a fi. Ajunsă la vârsta de 77 de ani, artista arată într-o formă de invidiat și se menține foarte bine, fiind foarte apreciată în rândul fanilor săi. Cu toate acestea, timpul și-a spus cuvântul și a brăzdat tenul artistei cu o serie de imperfecțiuni specifice acestei vârste.

Saveta Bogdan se pregătește de intervenții estetice

Citește și: „Nu poți avea încredere într-o persoană care e din branșa mea. Sunt multe răutăți. Lumea a devenit foarte rea.” Saveta Bogdan, declarații neașteptate! Artista a fost îmbrâncită de Maria Tănase

Citește și: “Mi-am dorit foarte mult un nepot sau o nepoată. I-am spus să înfieze un copil, dar nu au vrut. Mai mult el nu a vrut.” Saveta Bogdan regretă faptul că nu are nepoți

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dacă până în momentul de față nu a avut curajul să se lase pe mâna medicului estetician, interpreta de muzică populară își dorește cu orice preț ca până la sfârșitul acestui an să remedieze anumite imperfecțiuni. Mai exact, Saveta Bogdan vrea să își pună acid în buze și să își facă anumite intervenții la nivelul feței și al ochilor.

„Am făcut reclame, dar nu m-am înțepat cu acele, că mi-e frică să nu mă zbârcesc după.

Dar s-ar putea să fac înainte de Crăciun. Vreau acid în buze, dar vreau să umblu mai mult la față și puțin la ochi.”, a mărturisit Saveta Bogdan pentru Playtech.ro.

Saveta Bogdan a certat-o pe fiica sa când a plecat din țară

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Saveta Bogdan are o fiică, aceasta fiind unicul său copil. Din păcate, tânăra este departe de mama sa, aceasta fiind stabilită de mulți ani în America, acolo unde s-a și căsătorit. În ceea ce privește relația cu fiica sa, distanța mare dintre cele două continente îi umple sufletul Savetei Bogdan cu tristețe, ori de câte ori copilul său se întoarce peste Ocean.

„Am condus-o la aeroport eu și i-am zis: «Mamă, unde te duci?». Focul ei a fost să vadă America. M-ați înnebunit voi, toate fetele, credeți că sunt câinii cu covrigii în coadă acolo? Muncesc ca roboții. I am zis acum: «Vezi, mamă, ai vrut America. Muncești ca un robot, îți convine?», a mai spus artista pentru sursa menționată anterior.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Se bucură că îl mai bagă cineva în seamă. M-a luat plânsul și am ieșit afară.” Oana Lis, în lacrimi la o petrecere! Ce a făcut-o pe soția lui Viorel Lis să izbucnească?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies