“Mi-o doream de mult!” Oana Radu a ajuns pe mâna doctorilor! Ce intervenție chirurgicală și-a făcut vedeta

“Mi-o doream de mult!” Oana Radu a ajuns pe mâna doctorilor! Ce intervenție chirurgicală și-a făcut vedeta
“Mi-o doream de mult!” Oana Radu a ajuns pe mâna doctorilor! Ce intervenție chirurgicală și-a făcut vedeta

Oana Radu a trecut printr-o intervenție chirurgicală, în urmă cu puțin timp. Iată care este motivul!

Oana Radu este una dintre cele mai îndrăgite și ascultate cântărețe de la noi din țară. Datorită faptului că artista a trecut printr-o intervenție chirurgicală în urmă cu puțin timp, a revenit cu câteva informații despre aceasta. Iată ce a spus cântăreața!

De ce și-a făcut Oana Radu o intervenție chirurgicală

Oana Radu se numără printre vedetele care obișnuiesc să fie active constant pe rețelele de socializare, fiind urmărită de un număr mare de fani.

Recent, cântăreața a scris pe pagina personală de Instagram că dorește să ia o pauză de la rețelele de socializare, deoarece urmează să facă un pas important în viața sa, mai exact, o intervenție chirurgicală.

Astfel, operația s-a întâmplat în Turcia și, deși părea că Oana Radu a ajuns la forma mult dorită, unele aspecte nu au mulțumit-o. Din acest motiv, vedeta a suferit o intervenție estetică și le-a promis admiratorilor că va reveni cu mai multe detalii.

Aceasta a menționat faptul că voia să își facă operația estetică acum mult timp, însă avea un program aglomerat. De asemenea, artista a precizat că starea ei este una foarte bună și a ținut să le mulțumească persoanelor care i-au trimis mesaje de încurajare.

„Guys, vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre! Sunt chiar foarte bine! Operația a fost una de ordin estetic pe care mi-o doream de mult, doar că nu am avut suficient timp să o fac! Mâine vă povestesc totul”,

a transmis Oana Radu pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este Cătălin Dobrescu, soțul Oanei Radu. „Sunt două tipuri de oameni: cei care cred că ea stă cu mine pentru bani și cei care cred că eu stau cu ea pentru bani”

Oana Radu a ajuns pe mâna doctorilor[Sursa foto: Instagram]

Oana Radu, mărturisiri despre stările sale de anxietate

Deși viața Oanei Radu este una lipsită de griji, având un soț iubitor și o carieră de succes, cântăreața a fost nevoită să traverseze clipe dificile. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe Instagram, admiratorii i-au adresat numeroase întrebări, printre care și una legată de anxietate. Aceasta a mărturisit faptul că nu a făcut nimic special pentru ca starea ei de anxietate să se diminueze.

„Nu știu, pur și simplu, am așteptat să treacă și îmi spuneam mereu că trebuie să maturizez!”, a scris Oana Radu pe rețelele de socializare.

Citește și: „Nu am avut de ce.” Ce s-a întâmplat între Bobby și ASU. Cei doi artiști nu au mai colaborat

Oana Radu a ajuns pe mâna doctorilor[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Criminalul fostului iubit al Oanei Radu, Alin, a fost condamnat la închisoare pe viață. Despăgubiri uriașe pentru familia victimei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies