,,Mi s-a pus pata pe el”. Cine a fost primul băiat care i-a furat inima lui Theo Rose. Ce a mărturisit artista

Theo Rose
Theo Rose

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste la momentul actual. Ea are o carismă și un simț al umorului foarte bine dezvoltat, iar vocea ei este una de milioane. Fanii o adoră și o susțin în tot ceea ce face. Vedeta a mărturisit care a fost primul băiat care i-a furat inima!

Vestea că artista și Alex Leonte nu mai formează un cuplu a venit pe neașteptate, iar mulți dintre fanii ei nu au știut cum să reacționeze. În momentul actual, este foarte fericită și are o relație cu regizorul Anghel Damian. Iată care a fost, însă, prima iubire adevărată a vedetei.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce interacțiune au avut Theo Rose și Alex Leonte. Cum a reacționat Bogdan de la Ploiești

Cine a fost primul băiat care i-a furat inima artistei

The Rose a făcut o serie de dezvăluiri și a vorbit despre primul băiat care i-a furat inima. În cadrul unui podcast, artista a povestit că avea doar 18 ani, în momentul în care s-a îndrăgostit până peste cap.

La început, vedeta nu a dat nicio șansă relației respective, dar pe parcurs a început să aibă sentimente foarte puternice.

Citeste si: Emilian și Theo Rose, colaborare de succes

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Ce a declarat Theo Rose despre prima ei iubire

Primul băiat de care s-a îndrăgostit Theo Rose era de etnie romă și avea domiciliul la Timișoara.

Cei doi s-au cunoscut pe vremea când artista avea doar 18 ani și nu a dat nicio șansă relației, până când s-a îndrăgostit de el.

Artista a mărturisit că era un băiat de etnie romă, din Timișoara și că i s-a pus pata pe el foarte tare, iar prima dată nu s-a gândit că el o să fie iubirea vieții ei.

„Prima dragoste adevărată a cam fost pe la 18 ani.

Am cunoscut un băiat, un țigan din Timișoara, și mi s-a pus pata pe el rău de tot. Bine, nu am luat în considerare chestia asta prima dată. Nu m-am gândit că o să fie asta iubirea tinereții mele. Chiar nu m-am gândit la asta! Am zis: cine e mă ăsta? Nu are cum să îmi placă mie de ăsta” a mărturisit Theo Rose.

Citeste si: Anghel Damian, prima declarație despre relația cu Theo Rose: „O relație asumată”

Ce a mărturisit despre despărțirea dintre ea și Alex Leonte

Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu o perioadă lungă și au fost mereu acolo unul pentru celălalt, dar ce ceva vreme au decis să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cei doi s-au despărțit de comun acord și au vrut să fie foarte discreți în legătură cu decizia pe care au luat-o, așadar, publicul a aflat mai târziu despre această alegere.

Artista a spus că și-a dorit să se întâmple cu discreție aceste lucruri și să anunțe ea la un moment dat. A subliniat faptul că nimeni nu a înșelat pe nimeni și că fostul ei iubit știa de existența lui Anghel Damian.

„Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea.” a spus Theo Rose în urmă cu câteva săptămâni.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„Trăim într-o lume nebună” Nea Marin, prima reacție despre despărțirea dintre Theo Rose și Alex Leonte

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies