„Mi s-a schimbat viața.” Vica Blochina s-a operat la stomac. Câte kilograme a reușit să elimine vedeta

„Mi s-a schimbat viața.” Vica Blochina s-a operat la stomac. Câte kilograme a reușit să elimine vedeta
„Mi s-a schimbat viața.” Vica Blochina s-a operat la stomac. Câte kilograme a reușit să elimine vedeta

Cu aproximativ o lună în urmă, Vica Blochina a fost supusă unei intervenții chirurgicale numite plicatură gastrică. Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă a ales să-și micșoreze stomacul, fiind determinată să slăbească și nefericită cu aspectul său fizic.

De-a lungul anilor, Vica Blochina a urmat numeroase diete și regimuri alimentare în încercarea de a-și menține greutatea sub control. După participarea sa în cadrul unei emisiuni TV, în 2023, a reușit să slăbească câteva kilograme,  iar la puțin timp după vedeta s-a confruntat cu o creștere în greutate de 13 kilograme, iar nicio dietă nu a avut rezultatele dorite în eliminarea acestora.

Citește și: „Sunt un om foarte asumat.” Ce a spus Bianca Drăgușanu despre Antonia, în cadrul unui interviu

Vica Blochina s-a operat la stomac

Din acest motiv, Vica Blochina a decis să caute ajutor medical și a optat pentru o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului, cunoscută sub numele de plicatura gastrică. În primele săptămâni după operație, vedeta a urmat un regim alimentar bazat doar pe lichide, iar medicul a monitorizat constant progresul său. La prima cântărire post-operatorie, s-a constatat că Vica a reușit să dea jos șase kilograme.

„M-am cântărit doar prima săptămână după operație și aveam -6 kilograme. Nu este o operație grea, deci recomand oricui, deoarece nu doare absolut deloc, nu ai semne, pentru că se lucrează prin buric, nu te doare. Este frustrant în prima săptămână, pentru că trebuie să stai doar pe lichide. După această intervenție înveți să mănânci de la 0. (…). Acum sunt foarte bine! Când am vorbit cu doctorul zici că mi s-a schimbat viața! Pentru mine a contat foarte mult să slăbesc și să fiu fericită”, a povestit vedeta în cadrul unui interviu televizat.

Vica Blochina s-a operat la stomac
Vica Blochina s-a operat la stomac[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce restricții are Vica Blochina după operația la stomac

Vica Blochina a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului, numită plicatura gastrică, pentru a elimina aproximativ 15 kilograme. Ea consideră că operația nu este grea și că este mulțumită de rezultatele obținute până în prezent.

În primele săptămâni post-operatorii, a urmat o dietă bazată pe supe clare și piureuri, iar acum poate trece treptat la alimente mai solide.

„Nu este o operație grea, este destul de ușoară. Dacă slăbesc acum 15 kilograme, nu se lasă nici pielea. E tocmai bine. În momentul acesta, sunt pe butoiul cu pulbere! Îmi vine să mănânc orice și pe oricine, dar nu mai poți! Prima săptămână am stat numai pe supe clare, acum sunt pe piureuri, chestii pasate ca la bebeluși și, după o lună, pot să încep să ciugulesc.

Nu am avut deloc dureri. Ca senzație e ca o mică arsură, o gastrită. Am însă restricții! Beleaua mare e că încep acum vacanțele și eu trebuie să merg la Mykonos și nu am voie deloc alcool. Nu pot să beau și eu o tequilla. La asta nu cred că rezist! Nu se poate!”, a mai mărturisit blonda.

Vica Blochina s-a operat la stomac
Vica Blochina s-a operat la stomac[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „O să fiu o mamă devotată și iubitoare în continuare.” Bianca Drăgușanu a vorbit despre al doilea copil

 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mini tarte cu jeleu de zmeură. Transformă joaca copiilor, într-un desert deosebit de savuros!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies