„Mi se pare ca sunt urâtă rău de tot.” Delia a făcut declarații surprinzătoare, după ce a primit mai multe critici în mediul online. Vedeta a vorbit deschis despre stilul său vestimentar excentric!

„Mi se pare ca sunt urâtă rău de tot.”  Delia a făcut declarații surprinzătoare, după ce a primit mai multe critici în mediul online.  Vedeta a vorbit deschis despre stilul său vestimentar excentric!
„Mi se pare ca sunt urâtă rău de tot.” Delia a făcut declarații surprinzătoare, după ce a primit mai multe critici în mediul online. Vedeta a vorbit deschis despre stilul său vestimentar excentric!

În cadrul unui interviu, Delia, a respins stereotipurile legate de vârstă și modă.

La 40 de ani, vedeta a făcut o declarație puternică, susținând că nu se simte constrânsă să adopte stilul tradițional asociat persoanelor de vârsta sa.

Citește și: „Te iubesc!” Ce imagine a publicat Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare. Postarea a provocat o serie de controverse între cei de acasă

Ce a mărturisit Delia despre TikTok

Artista a subliniat, de asemenea, influența tehnologiei și a rețelelor de socializare asupra modului în care oamenii percep vârsta. Ea a recunoscut că, în ciuda vârstei sale, se regăsește adesea implicată în activități specifice generațiilor mai tinere, cum ar fi urmărirea tendințelor de pe TikTok și Instagram.

Declarațiile vedetei vin într-un context în care discuțiile despre modă și vârstă au fost din ce în ce mai prezente, iar presiunea societății asupra persoanelor de a se conforma anumitor standarde este tot mai accentuată.

Ce a mărturisit Delia despre TikTok
Ce a mărturisit Delia despre TikTok[Sursa foto: TikTok]

Delia a respins stereotipurile legate de vârstă

Delia este un caracter puternic și are o minte deschisă, motiv pentru care nu ține cont de vârstă și își trăiește viața după propriile reguli. Vedeta consideră că nu trebuie să se supună regulilor date de societate și este de părere că nici ceilalți oameni nu ar trebui să o facă.

Este important să depășești anumite stereotipuri și să faci lucruri care te fac cu adevărat fericit.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Da, eu am 40 de ani, deci nu mai port tricou cu văcuțe, eu nu trebuie să mai dansez, nu știu cum. Eu trebuie sa îmi pun un sacou frumos, potolit și nu știu cum ar trebui să te îmbraci la 40 de ani.

Adică, mi se pare o imbecilitate. Este efectiv o imbecilitate. Eu nu cred în asta. Cred că vrei să faci ce simți și cred că vei simți singur, că nu mai guști anumite lucruri la fel de tare sau că îți plac alte lucruri. Deși trăind în era TikTok-ului și a Instagramului, fără să vreau, mi se pare că am aceleași adicții pe care le are o puștoaică de 20 de ani.
Adică, stau și mă trezesc că stau 3 ore cu telefonul in mână și caut TikTok trends, tâmpenii, meme-uri, adică sunt acolo. Îmi place, mă prinde. Este parte din viața mea. Asa trăiesc și atunci eu nu pun problema cu: “Aoleu! Dar eu nu mai am 20 de ani!”,
a mărturisit Delia.

Delia simte că arată urâtă în timpul filmărilor extinse, deoarece machiajul se strânge în cutele pielii, iar zâmbetul și grimasele constante creează un efect de mască.

Ea consideră că tenul ei arată mai bine fără machiaj și menționează că, în timpul filmărilor lungi, aspectul său se schimbă, dezvoltându-se o bărbie triplă.

„Mi se pare ca sunt urâtă rău de tot. Nu zic, eu că mă uit în oglindă, sunt ok cu mine, mă văd eu cu mine… sunt bine! Arată tenul mai bine fără make-up, pentru ca machiajul să se strânge în cutele pielii, tu râzând toată ziua și având grimase, ți se strânge, ți se face așa, ca un efect de mască.

Si când că ai stat cu chestia aia pe față 70 de ore și nu îți place cum arăți. Dacă mai ești un testimonial pe la 3 dimineața, după ce ai filmat de la 10:00.  Mă rog și mă uit la mine și râd așa cu timpul se face bărbie triplă. Și mă uit si zic: razi si tu ca o domnișoară, ca o femeie ce ești rafinată. Dar cum sa mă controlez 24 de ore?  Dar nu am cum când filmezi 24 de ore.”, a mai spus vedeta.

Vedeta a primit o mulțime de comentarii negative pe rețelele de socializare:

„Fetița mea, după ce a văzut poza cu tine, a făcut la oliță instant, de bună voie și nesilită de nimeni... Bine, i-am spus că vii la noi dacă nu va face. Mulțumesc, Delia”, „Delia, tu ești o femeie frumoasă. Nu înțeleg de ce naiba pui pe tine atâtea gogomănii de zici că ești necuratul”, „A luat-o pe căi greșite, săraca!!”, „Nu știu de ce atâta prosteala, crezi că impresionezi pe cineva?!, „Doamne, iart-o, că nu știe ce face!”, „Ferească Dumnezeu…”, au fost doar câteva dintre acestea.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Ce a mărturisit Delia despre TikTok
Ce a mărturisit Delia despre TikTok[Sursa foto: Facebook]

 

Citește și: Delia și Radu Siffredi, surprinși în ipostaze neașteptate! Ce relație are artista cu iubitul surorii sale?

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Am surprins-o dimineață.” Cum și-a surprins Deea Maxer fiica la prima oră a dimineții. Vedeta a fost copleșită de emoții

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies