„Mi se pare cel puțin inedită solicitarea, nu vreau să spun nesimțită! Fiți atenți, în ce constă toată povestea.” Ce i-a cerut o doamnă lui Mădălin Ionescu , într-un mesaj privat

„Mi se pare cel puțin inedită solicitarea, nu vreau să spun nesimțită! Fiți atenți, în ce constă toată povestea.” Ce i-a cerut o doamnă lui Mădălin Ionescu , într-un mesaj privat
„Mi se pare cel puțin inedită solicitarea, nu vreau să spun nesimțită! Fiți atenți, în ce constă toată povestea.” Ce i-a cerut o doamnă lui Mădălin Ionescu , într-un mesaj privat

Mădălin Ionescu a atras atenția publicului cu o declarație neașteptată privind un mesaj primit de la o necunoscută care i-a făcut o cerere de ajutor extremă.

Jurnalistul  a mărturisit că, de-a lungul timpului, a mai primit mesaje de la urmăritorii săi, majoritatea fiind pline de empatie și susținere pentru el și familia sa. 

Citește și: Ce sumă trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să te machieze Dana Roba. Câte cliente are vedeta într-o zi

Ce i-a cerut o doamnă lui Mădălin Ionescu, într-un mesaj privat

De cele mai multe ori, Mădălin Ionescu obișnuia să primească în privat mesaje empatice sau susținătoare. Ei bine, se pare că acum a avut parte de o experiență cu totul inedită, după ce o femeie i-a făcut o cerere la care nimeni nu se aștepta.

„Primesc, bănuiesc ca aproape orice persoană publică, mesaje de la cei care mă urmăresc. Cele mai multe sunt mesaje de bun simț, sunt oameni care empatizează cu mine, cu postările mele, cu viața mea de familie și care îmi trimit mesaje drăguțe.

Unele dintre ele sunt legate de problemele lor de familie care seamănă cu ale noastre, sau preocupările lor care seamănă cu ale mele”, a mai spus el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Potrivit lui, o femeie i-a cerut ajutorul în privința plății ratelor la tractorul familiei sale, care deține o stână și o fermă cu 250 de oi.

Femeia i-a solicitat sumă considerabilă de 500 de milioane de lei, aproximativ 10.000 de euro, pentru a acoperi datoriile la tractor. Prezentatorul TV a fost surprins de această cerere neobișnuită și a subliniat că nu face parte din lista persoanelor bogate din România.

„Acum am primit un mesaj extrem, extrem, extrem de tare, de la o doamnă/domnișoară, oricum persoană majoră, care mi-a făcut o solicitare. Mi se pare cel puțin inedită solicitarea, nu vreau să spun nesimțită.

Fiți atenți, în ce constă toată povestea. Femeia îmi scrie că are nevoie de ajutor și de obicei reacționez, pentru că oamenii în favoarea cărora am putut interveni pentru a le facilita ajutorul solicitat sau cărora am putut să le ofer lucruri, am făcut-o. Femeia îmi cere un alt fel de ajutor. Are o stână, ea și familia, o fermă, ceva, proprietate a familiei, în care țin 250 de oi.
Și-au cumpărat tractor și ea mi-a spus că nu mai are cu ce să plătească ratele la tractor, că nu le-au mai plătit de câteva luni. Pentru asta s-a gândit că eu aș putea să îi ajut să își plătească ratele la tractor și îmi cer 500 de milioane de lei. Am stat și m-am gândit, băi, 500 de milioane de lei înseamnă 10.000 de euro, ar fi imposibil, nu știu de unde până unde, nu sunt pe lista bogaților din România”,
a spus Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu a rămas de-a dreptul șocat

Mădălin Ionescu  și-a exprimat indignarea față de cererea aparent nejustificată și a pus la îndoială motivul pentru care cineva ar cere o sumă atât de mare de la o persoană complet străină. El a considerat cererea ca fiind lipsită de respect și a criticat acest tip de abordare, calificând-o drept o "șmecherie maximă".

Această situație neobișnuită a stârnit interesul publicului și a ridicat întrebări cu privire la limitele cererilor de ajutor adresate persoanelor publice.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Cum poți tu să ceri cu o asemenea lejeritate, o asemenea sumă, unei persoane care îți este complet străină, sau mă rog, pe care o vezi la televizor, pentru că nu ai cum să plătești un tractor. În loc să vinzi din oi ca să îți plătești ratele te apuci și îi ceri unuia pe care nu l-ai cunoscut 10 mii de euro. Acest tip de abordare care denotă a fi o șmecherie maximă”, a mai spus prezentatorul TV.

Citește și: „M-am învârtit în aer, m-am dus cu fața de asfalt.” Cristina Șișcanu, victima unui accident teribil de motocicletă! Vedeta are probleme și în ziua de astăzi din cauza evenimentului din copilărie

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce sumă este nevoită Gabriela Cristea să plătească lunar. Vedeta și Tavi Clonda și-au achiziționat un bolid de lux

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies