Mic dejun bogat in fibre! Incearca reteta incredibila a lui Carmen Bruma!

Mic dejun bogat in fibre! Incearca reteta incredibila a lui Carmen Bruma!
Mic dejun bogat in fibre! Incearca reteta incredibila a lui Carmen Bruma!

Pe langa mesele regulate, alimentatia echilibrata, hidratarea corecta si controlul stresului este important sa mancam 30-35 grame de fibre, solubile si insolubile pe zi.

 

Iata o reteta simpla de mic dejun bogat in fibre, satios, energizant si usor de preparat.
INGREDIENTE PT MIC DEJUN BOGAT IN FIBRE
• 300 ml lapte de migdale
• 2 linguri fulgi de ovaz
• 1 lingura seminte de chia
• 10 prune uscate taiate marunt
• scortisoara dupa gust
• 1 lingurita de ciocolata rasa cu 80% cacao- contine fibre
Laptele
de migdale se gaseste in magazine, dar cel mai sigur e sa-l faceti acasa.
Pentru 300 ml lapte de migdale folosesc 80-100 g migdale, 400 ml apa plata si storcatorul prin presare la rece echipat cu sita pentru suc. Migdalele se lasa la inmuiat cateva ore si apoi se pun in presa la rece, alternand cu apa plata. Pulpa eliminata se mai poate refolosi de 2-3 ori, adaugandu-se in continuare apa.
Laptele va iesi destul de gras si nu aveti nevoie de punga pentru strecurat ca atunci cand faceti laptele la blender.
Dupa ce e gata laptele, puneti-l intr-un bol, adaugati fulgii de ovaz, semintele de chia, prunele taiate cubulete, scortisoara si ciocolata neagra. Asteptati pana cand amestecul capata o consistenta mai groasa, de budinca si apoi mancati-l cu placere.
Sursa: Carmen-Bruma.ro

Iata o reteta simpla de mic dejun bogat in fibre, satios, energizant si usor de preparat.

INGREDIENTE PT MIC DEJUN BOGAT IN FIBRE

• 300 ml lapte de migdale
• 2 linguri fulgi de ovaz
• 1 lingura seminte de chia
• 10 prune uscate taiate marunt
• scortisoara dupa gust
• 1 lingurita de ciocolata rasa cu 80% cacao- contine fibre

Laptele de migdale se gaseste in magazine, dar cel mai sigur e sa-l faceti acasa.



Pentru 300 ml lapte de migdale folosesc 80-100 g migdale, 400 ml apa plata si storcatorul prin presare la rece echipat cu sita pentru suc. Migdalele se lasa la inmuiat cateva ore si apoi se pun in presa la rece, alternand cu apa plata. Pulpa eliminata se mai poate refolosi de 2-3 ori, adaugandu-se in continuare apa. Laptele va iesi destul de gras si nu aveti nevoie de punga pentru strecurat ca atunci cand faceti laptele la blender.


Dupa ce e gata laptele, puneti-l intr-un bol, adaugati fulgii de ovaz, semintele de chia, prunele taiate cubulete, scortisoara si ciocolata neagra. Asteptati pana cand amestecul capata o consistenta mai groasa, de budinca si apoi mancati-l cu placere.

Sursa: Carmen-Bruma.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

8 remedii naturiste pentru arsuri solare. Ce metode simple și rapide poți folosi pentru a-ți îngriji pielea

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies