A venit primavara si e momentul sa mancam mai sanatos. Uite cum sa prepari un mic dejun delicios si extrem de bun.
Ingrediente (4 persoane)
6 oua mari sau 8 oua mici, o legatura de sparanghel, 60 g de baby spanac, 40 g de parmezan, o lingura de smantana, o lingura de ulei de masline, 25 g de unt, sare, piper.
Mod de preparare
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Taie sparanghelul in bucati de 7 cm si fierbe-l 3 minute in apa sarata.
Bate ouale cu smantana, sare, piper si 20 g de parmezan ras fin. Incinge untul intr-o tigaie si pune ouale batute, la foc mare. Adu in permanenta compozitia de pe margini catre mijloc. Cand ouale se desprind de pe tigaie, pune legumele si restul de parmezan ras.
Pune omleta de primavara cu spanac si sparanghel pe un platou si serveste-o fierbinte, cu o salata de ridichi rosii si paine prajita.
Sursa: curademiere.ro.