Mick Jagger a infiintat o bursa in memoria fostei sale iubite, L'Wren Scott, care s-a sinucis

Mick Jagger a infiintat o bursa in memoria fostei sale iubite, L'Wren Scott, care s-a sinucis
Mick Jagger a infiintat o bursa in memoria fostei sale iubite, L'Wren Scott, care s-a sinucis

Rockerul Mick Jagger a infiintat o bursa de studiu dedicata domeniului modei, in memoria fostei sale iubite, designerul L'Wren Scott, care s-a sinucis in martie 2014, potrivit eonline.com.

 

Programul de studii prevede acordarea de burse pe o perioada de trei ani pentru studenti de la scoala de arta Central Saint Martins din cadrul Universitatii de Arta din Londra si va debuta in luna octombrie. Studentii care vor obtine bursele vor primi bani pentru plata cursurilor si pentru cheltuielile de intretinere, scrie MEDIAFAX.
"Sunt foarte recunoscator sa primesc acest pachet de burse extrem de generos oferit de Mick Jagger in numele lui L'Wren Scott", a declarat Fabio Piras, director in cadrul scolii londoneze.
"Studentii nostri sacrifica multe pentru a putea urma aceste cursuri si muncesc foarte multe când sunt aici. Sunt mându de faptul ca aceste cursuri continua sa fie recunoscute ca având o contributie majora la viitorul industriei modei la nivel mondial", a mai spus Piras.
Moartea creatoarei de moda L'Wren Scott a socat, anul trecut, lumea modei, dar mai ales pe Mick Jagger, in vârsta de 71 de ani.
"Ma lupt inca sa inteleg cum a putut iubita mea si cea mai buna prietena sa-si ia viata astfel", a declarat Jagger in martie 2014. "Am petrecut multi ani minunati impeuna si am avut o viata extraordinara amândoi", a mai spus solistul trupei Rolling Stones.

Programul de studii prevede acordarea de burse pe o perioada de trei ani pentru studenti de la scoala de arta Central Saint Martins din cadrul Universitatii de Arta din Londra si va debuta in luna octombrie.

Studentii care vor obtine bursele vor primi bani pentru plata cursurilor si pentru cheltuielile de intretinere, scrie MEDIAFAX.

"Sunt foarte recunoscator sa primesc acest pachet de burse extrem de generos oferit de Mick Jagger in numele lui L'Wren Scott",
a declarat Fabio Piras, director in cadrul scolii londoneze.

"Studentii nostri sacrifica multe pentru a putea urma aceste cursuri si muncesc foarte multe când sunt aici.
Sunt mându de faptul ca aceste cursuri continua sa fie recunoscute ca având o contributie majora la viitorul industriei modei la nivel mondial", a mai spus Piras.

Moartea creatoarei de moda L'Wren Scott a socat, anul trecut, lumea modei, dar mai ales pe Mick Jagger, in vârsta de 71 de ani.

"Ma lupt inca sa inteleg cum a putut iubita mea si cea mai buna prietena sa-si ia viata astfel", a declarat Jagger in martie 2014.
"Am petrecut multi ani minunati impeuna si am avut o viata extraordinara amândoi", a mai spus solistul trupei Rolling Stones.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Dulceață de căpșuni, rețeta delicioasă a Annei Lesko. „Propun să renunțăm la cantitatea asta foarte mare de zahăr.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies