„Mie îmi trăiește mama și eu sunt un copil veșnic, un copil care a rămas la fel de sensibil. O vedeam pe mama cum cântă în casă și o imitam.” Fuego, mărturisiri emoționante despre copilărie

„Mie îmi trăiește mama și eu sunt un copil veșnic, un copil care a rămas la fel de sensibil. O vedeam pe mama cum cântă în casă și o imitam.” Fuego, mărturisiri emoționante despre copilărie
„Mie îmi trăiește mama și eu sunt un copil veșnic, un copil care a rămas la fel de sensibil. O vedeam pe mama cum cântă în casă și o imitam.” Fuego, mărturisiri emoționante despre copilărie

Fuego a moștenit talentul muzical și gena de la mama sa.

Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați artiști de muzică ușoară de la noi din țară, care de-a lungul timpului s-a făcut remarcat prin intermediul talentului său muzical și al felului său de a fi. Îndrăgitul artist a ajuns rapid la inima publicului, având o carieră longevivă în această industrie și bucurându-se de susținerea și aprecierea celor din jur, concertele sale având un număr impresionant de spectatori. Cu toate acestea, deși are o voce de invidiat, puțini sunt cei care știu că a moștenit talentul artist de la cea care i-a dat viață.

Invitat în cadrul emisiunii Corneliei Ionescu, Paul Surugiu a făcut mărturisiri neștiute despre copilăria și cariera sa muzicală.

Fuego a moștenit talentul muzical de la mama sa

Citește și: „Era mâhnită, spre final. Am iubit-o nespus și o iubesc în continuare! Și ea ținea mult la mine, asculta muzica mea, mă suna și-mi dădea sfaturi.” Fuego i-a adus un omagiu Tamarei Buciuceanu Botez

Fuego, mărturisiri emoționante despre copilărie[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Nu e totul bun pe lume. Mă întristează nesimțirea, infatuarea și indiferența. M-aș închide în casă definitiv.” Fuego, mesaj îngrijorător pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat cu artistul?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Îndrăgitul artist a mărturisit că cea care i-a dat viață împreună cu fratele său aveau o trupă și cântau pe la festivalurile de muzică.

Astfel, auzind vocea duioasă a mamei sale, Fuego și-a dorit să o imite și a apelat la tot felul de modalități prin intermediul cărora să se simtă un adevărat artist, lucru ce s-a și întâmplat în cele din urmă.  

Am moștenit talentul de la mama și de la unchiul meu. Mama cânta, împreună cu fratele ei. Aveau chiar și o formație. O vedeam pe mama cum cântă în casă și o imitam.

Luam și eu bătătorul de usturoi și îi puneam o ață din asta lungă. Eu cântam, eram artist. Toate astea înseamnă experiență și înseamnă bucuria de a trăi acum. Eu nu aș putea să trăiesc fără amintirile mele din copilărie, care m-au făcut ceea ce sunt astăzi .”, a povestit Fuego.

Fuego, un copil veșnic

Fuego, mărturisiri emoționante despre copilărie[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Paul Surugiu, ajuns la vârsta de 47 de ani, mărturisește că arată mult mai tânăr decât vârsta sa, lucru pe care, de asemenea l-a moștenit de la mama sa. Îndrăgitul artist se consideră un copil veșnic și sensibil, indiferent de trecerea timpului.

Nu-mi dau vârsta pe care o am. Toată lumea îmi spune că am peste 30 de ani, deși eu am 47.

Tatăl meu, la 47 de ani, era deja alb pe cap. Nu mă vopsesc pe păr deoarece consider că așa e bine, să fii natural. Părul, deși puțin mai cărunt, mă maturizează mai mult. Eu am fost născut într-o familie cu genă foarte bună. Mama arată foarte bine, nu-și dă vârsta de 70 de ani. Moștenesc gena mamei. În momentul în care apar, tot timpul am avut fața aceasta de copil.
Tot timpul am încercat să fac ceva ca să arăt mult mai matur decât vârsta mea. Și mama a spus «Stai liniștit, Paul, dragul meu, că vine vremea când vei arăta mai matur decât ești». Se spune că atâta timp cât îți trăiește un părinte, tu ești încă un copil. Mie îmi trăiește mama și eu sunt un copil veșnic, un copil care a rămas la fel de sensibil
.”, a mai spus Paul Surugiu.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

"Eu sunt conștientă că nu mă place toată lumea. Sunt foarte mulți care resimt chiar o aversiune în ceea ce mă privește!" Oana Roman le-a dat replica celor care o critică

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies