”Mie îmi trebuie mult mai în vârstă.” Raluka a făcut dezvăluiri despre relația cu milionarul misterios. Bărbatul este cu 20 de ani mai mare decât ea

”Mie îmi trebuie mult mai în vârstă.” Raluka a făcut dezvăluiri despre relația cu milionarul misterios. Bărbatul este cu 20 de ani mai mare decât ea
”Mie îmi trebuie mult mai în vârstă.” Raluka a făcut dezvăluiri despre relația cu milionarul misterios. Bărbatul este cu 20 de ani mai mare decât ea

Vedeta a confirmat faptul că formează un cuplu cu bărbatul de altă naționalitate, și a oferit mai multe detalii despre relația lor. Iată ce a spus artista!

Raluka trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat milionar misterios. Între cei doi există o diferență de vârstă de 20 de ani, însă acest lucru nu reprezintă o piedică pentru ca relația lor să nu funcționeze. Recent, cântăreața oferit primele detalii despre viața sa amoroasă din prezent.

Raluka a făcut mărturisiri despre milionarul misterios cu care este într-o relație

Artista în vârstă de 33 de ani a recunoscut că se iubește cu un bărbat mai mare decât ea.

Din spusele ei, aceasta a preferat mereu bărbații mai în vârstă decât ea, deoarece doar aceștia reușesc să o înțeleagă.

„Eu nu reușesc să mă înțeleg (cu bărbați tineri). Mie îmi trebuie mult mai în vârstă. Întotdeauna cumva am tins către cei care sunt mai în vârstă. Pentru că reușim să ne înțelegem altfel. Cumva ei reușesc să mă înțeleagă pe mine mai bine pentru că nu-i ușor cu mine, credeți-mă.”

, a afirmat cântăreața.

Citește și: “Să mă duc la un doctor?” Raluka se confruntă cu o problemă. Cântăreața își sfătuiește fanele să nu-i urmeze exemplul, pentru a nu avea de suferit

Raluka a făcut dezvăluiri despre relația cu milionarul misterios[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

De asemenea, artista a fost întrebată care a fost cea mai mare diferență de vârstă pe care a avut-o într-o relație, iar Raluka a răspuns: „20”.

„Și a funcționat?”, a întrebat, mai apoi, realizatorul de radio.

„Funcționează în continuare”, a răspuns artista, la Pro FM.

Cu toate că nu a dorit să ofere mai multe detalii despre relația sa, au apărut speculații referitoare la faptul că artista este împreună cu un bărbat bogat, evreu, divorțat și care are patru copii. Conform Cancan, bărbatul care i-a cucerit inima Ralukăi s-ar numi Guy Kouris și ar deține un resort de lux în Mexic.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Care este secretul artistei, pentru o siluetă de invidiat

Raluka a declarat că a luat decizia de a renunța la a mai consuma carne de patru ani, iar acest lucru a ajutat-o să arate impecabil și să aibă atât de multă energie. De asemenea, aceasta a specificat că singurul lucru de care îi mai este poftă din când în când este hotdog -ul.

„Arăt așa de când m-am oprit din a mânca cărniţă.

M-a ajutat foarte tare pe mine faptul că nu mai mănânc carne. Nu am slăbit foarte mult, în schimb arăt mult mai armonios cumva, pot spune. Am renunțat acum patru ani. M-a ajutat din toate punctele de vedere: m-a ajutat și ca energie, m-a ajutat și la piele – pielea mea arată mult mai frumos, corpul e mai armonios. Nu știu, eu mă simt foarte, foarte bine. Nu știu, nu m-am documentat ce se spune, ce nu se spune, cum e mai bine.
Dar eu știu că mă simt mai bine așa. Fac eu grătar cu prietenii, dar nu mai suport nici mirosul acum. Singurul lucru de care mi-e poftă din când în când, pentru că-l văd, este hot-dogul. Dar foarte rar”
, a spus Raluka.

Citește și: “Am avut norocul să întâlnesc omul potrivit.” Raluka, relație amoroasă cu un bărbat mai mare cu 22 de ani decât ea. Cine este milionarul misterios care i-a pus inima pe jar

Raluka a făcut dezvăluiri despre relația cu milionarul misterios[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, fotografie de la botez cu Raluka. Ce detaliu i-a intrigat pe fani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies