„Mie nu îmi e frică de el. Dacă el m-ar fi bătut pe mine trează, cu siguranță că nu s-ar fi încheiat așa.” Dana Roba, convorbire telefonică cu Daniel Balaciu! Ce au discutat cei doi soți?

„Mie nu îmi e frică de el. Dacă el m-ar fi bătut pe mine trează, cu siguranță că nu s-ar fi încheiat așa.” Dana Roba, convorbire telefonică cu Daniel Balaciu! Ce au discutat cei doi soți?
„Mie nu îmi e frică de el. Dacă el m-ar fi bătut pe mine trează, cu siguranță că nu s-ar fi încheiat așa.” Dana Roba, convorbire telefonică cu Daniel Balaciu! Ce au discutat cei doi soți?

Dana Roba a avut o nouă convorbire telefonică cu Daniel Balaciu.

Dana Roba a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei, atunci când a fost bătută cu bestialitate de Daniel Balaciu. Acum, tatăl copiilor makeup artistei se află în spatele gratiilor și urmează să răspundă în fața legii pentru faptele sale. Deși a fost la un pas să-i ia viața, se pare că Daniel Balaciu încă speră că bruneta îl va ierta și își va retrage plângerea.

Dana Roba, despre conversația telefonică pe care a avut-o cu Daniel Balaciu

Citește și: „Am fost superbă înainte de macabrul organizat de fostul soț.” Cum a reacționat Dana Roba atunci când a fost jignită pe internet? Bruneta nu s-a putut abține și a oferit o replică dureroasă

 Dana Roba, convorbire telefonică cu Daniel Balaciu! Ce au discutat cei doi soți?
Dana Roba și Daniel Balaciu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Prima iubire nu se uită niciodată. Nu m-am gândit vreodată ca voi mai putea fi împreuna cu Beni.” Dana Roba, recunoscătoare că l-a reîntâlnit pe Beni, după mulți ani în care au fost despărțiți

În cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, bruneta a povestit despre ultima discuție pe care a avut-o cu agresorul său. Dana Roba a fost șocată de ce i-a putut Daniel Balaciu să-i spună.

 „ Zilele trecute am vorbit cu el la telefon (n. red. Daniel Balaciu), i-am spus că am pierdut cardul de alocație și trebuie să meargă la bancă, să ceară o permisiune cu poliția și să se ducă, ca să pot să scot alocația copiilor.

Bineînțeles că mi-a zis că da, a început să plângă la telefon: «Te rog frumos să-ți retragi plângerea, scoate-mă de aici că nu mai pot, e foarte greu, nu vine nimeni la mine, sunt terminat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În afară de mama și tata nu vine nimeni, e foarte greu.

Am slăbit ca un câine.» Pe moment mi-a fost milă de el. Eu n-am voie să-mi retrag plângerea, nu am cum să fac așa ceva. El pe parte civilă îmi poate plăti mie 100.000 de euro și va trebui să-mi dea daune morale și va trebui să executăm apartamentul, partea lui să fie a mea. I-am spus treaba asta și 100.000 de euro cash pe parte civilă, pe parte penală nu am eu cum să-l scot de acolo. Judecătorul
va decide cât va sta el la închisoare.

Mie nu îmi e frică de el. Dacă el m-ar fi bătut pe mine trează, cu siguranță că nu s-ar fi încheiat așa. Ar fi avut și el vreo lovitură din partea mea, ca autoapărare. Eu nu stăteam să îmi dea cu ciocanul în cap. La prima noastră conversație telefonică l-am întrebat de ce mi-a dat cu ciocanul în cap.

«Îmi pare rău, te iubesc foarte mult.» Du-te, mă, marș! Mă iubești tu pe mine? Nu te cred !”, a spus Dana Roba, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Dana Roba, amenințată de Daniel Balaciu

 Dana Roba, convorbire telefonică cu Daniel Balaciu! Ce au discutat cei doi soți?
Dana Roba și Daniel Balaciu[Sursa foto: Facebook]

Makeup artista a mai comunicat telefonic cu fostul său soț, care văzând că aceasta nu se lasă înduplecată, a trecut la amenințări.

Ieri am fost să iau copiii de la fosta mea soacră și a sunat el și m-a cerut pe mine la telefon. Poftim, spune: «Vreau să-ți spun că am vorbit cu Marian, 50 de mii îți dă».

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bă nu ți-e rușine?! Și-mi zice el mie la telefon când a văzut că eu nu mă las cumpărată: «Lasă că îți arăt eu când ies eu afară ce îți fac, că eu sunt băiat deștept, nu sunt fraier». Tu ești acolo în pușcărie și tot tu ești ăla tare în gură? Nu ți-e rușine?! I-am închis telefonul și Chantal a început să plângă că îi este foarte frică, m-a întrebat ce s-a întâmplat și a zis că vrea să plecăm acasă. Inclusiv fosta mea soacră mi-a zis să nu-i mai răspund la telefon. ”, a mai adăugat make-up artistul.

Fosta soție a lui Beni, contactată de familia lui Daniel Balaciu

Fosta soție a lui Beni, contactată de familia lui Daniel Balaciu
Dana Roba și Beni[Sursa foto: Facebook]

De când bruneta și-a refăcut viața în compania lui Beni, se pare că familia lui Daniel Balaciu a început să cerceteze această poveste de iubire și să încerce cu orice preț să câștige custodia celor două fetițe ale brunetei.

„Balaciu Corina, sora lui Daniel din Canada, a contactat-o pe fosta soție a lui Beni și a cerut detalii despre mine și despre Beni, că ei vor custodia copiilor. Pe această cale, vreau să-i transmit acestei femei să-și vază de plozii ei. Nu poate ea vreodată să fie mamă pentru copiii mei și nu poate nimeni să mă înlocuiască pe mine. Singurul respect pe care îl am eu față de cineva din familia Balaciu este fosta mea soacră, atât. Eu pe femeia asta o respect, jos pălăria, și cât va trăi va avea un respect aparte, pentru că ea, într-adevăr, m-a ajutat în creșterea copiilor. Toți ceilalți sunt niște mincinoși, sunt niște monștrii pentru mine. După ce că fratele tău a încercat să-mi ia viața, tu vii acum că vrei copiii mei?! Eu n-aș avea tupeul, să-i fie rușine!”, a mai menționat bruneta.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Amândoi ne-am bucurat. Iri e același prieten pe care-l știu de atâția ani.” Irinel Columbeanu, vizitat la azil de prietena lui de la 25 de ani! Cum l-a găsit Brianna Caradja pe fostul milionar

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies