Sezonul rece aduce cu el, pe langa frumusetea copacilor aurii si a roadelor toamnei, o sensibilitate crescuta la raceli.
Veti avea nevoie de:
250 grame miere de albine
1/2 lingurita Seminte de chia
1/4 lingurite seminte de chimen
10-14 boabe de piper rosu
1/2 lingurita Seminte de psyllium
1/2 lingurita Seminte de armurariu
1/2 lingurita Seminte decorticate
1 lingurita de Goji
1 lingurita Turmeric
1 lingurita scortisoara
10 picaturi Ulei de nuci presat la rece
5 picaturi Ulei de susan presat la rece
5 picaturi Extract uleios de catina
MOD DE PREPARARE
Toate ingredientele solide vor fi maruntite in mojar sau intr-o rasnita electrica pana obtineti un amestec relativ fin. Turnati mierea intr-un borcan cu capac, adaugati amestecul de mirodenii, seminte si fructe uscate si amestecati pana la omogenizare. Turnati in borcan si picaturile de ulei, amestecati din nou.Pastrati mierea cu goji si extract uleios de catina la loc uscat si racoros. Puteti incepe sa consumati cate o lingurita dupa 72 de ore de la preparare. Folositi o lingura de lemn pentru a omogeniza compozitia.
Sursa
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro