Mierea, miracolul din bucatarie! Iata trei utilizari incredibile ale ei

Mierea, miracolul din bucatarie! Iata trei utilizari incredibile ale ei
Mierea, miracolul din bucatarie! Iata trei utilizari incredibile ale ei

Mierea a fost o terapie conventionala in lupta cu infectiile, pana la inceputul secolului XX, cand a inceput sa fie usor inlocuita cu penicilina. Acum, uzul mierii in ingrijirea ranilor este din nou populara.

Balsam pentru rani

Dupa cum am spus mai sus, mierea este benefica in lupta cu bacteriile, iar alte studii au confirmat ca accelereaza vindecarea ranilor.

Balsam pentru gene

Aceasta formula are un rol dublu, ca beneficiu, deoarece este si un demachiant excelent. Se amesteca o lingurita de miere cu trei de ulei de ricin, intr-un bol sterilizat si acoperit. Lasati-l intr-un loc racoros pentru o saptamana, pana ajunge la o consistenta omogena.

Folositi-l cu incredere pentru indepartarea machiajului si pentru a va face genele sa straluceasca.

Tratament anti-matreata

Cel putin un studiu confirma acest lucru. Pacientilor cu dermatita seboreica cronica si matreata li s-a administrat un tratament tropical pe baza de miere; pentru toti, starile de mancarime au disparut si scalpul a fost curatat in mai putin de o saptamana. Leziunile sunt complet vindecate in doua saptamani, iar problema caderii parului este si ea remediata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Sursa



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies