Mihaela Bilic: Acesta este principalul inamic al celulitei

Mihaela Bilic: Acesta este principalul inamic al celulitei
Mihaela Bilic: Acesta este principalul inamic al celulitei

Mararul si patrunjelul nu trebuie mancate doar pe post de condiment, ci in cantitati mai mari. In acelasi timp ardeii, castravetii, rosiile, ceapa, ridichile, usturoiul verde si morcovul reprezinta o sursa bogata de vitamine si minerale.

Potrivit medicului nutritionist Mihaela Bilic "mararul este principalul inamic al celulitei, iar patrunjelul contine mai multa vitamina C decat citricele". Organismul are nevoie, mai ales dupa zilele de ospat continuu, de o "infuzie" cu vitamine si minerale, recomanda dr. Bilic.

Mararul are proprietati digestive, antispastice, antiinflamatorii si diuretice. Pe vremuri, el a fost folosit pentru calmarea crizelor de epilepsie, si daca în timpul unui banchet cineva ar fi baut prea mult, mararul calma excesul. 

Se pare ca are si proprietati afrodisiace. Sub forma de infuzie mararul stimuleaza sistemul digestiv, semintele opresc sughitul, durerile de cap tusea, stimuleaza lactatia, ajuta la eliminarea gazelor intestinale, la diminuarea crampelelor si are actiune de antiseptic intestinal.

Citeste mai multe aici.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Slabiti 4 kilograme in 9 zile cu miere - dieta pas cu pas

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies