Mihaela Bilic iti spune care e marele secret care te ajuta sa slabesti! Uite ce exercitiu trebuie sa faci - "Asa slabesti definitiv"

Mihaela Bilic iti spune care e marele secret care te ajuta sa slabesti! Uite ce exercitiu trebuie sa faci -
Mihaela Bilic iti spune care e marele secret care te ajuta sa slabesti! Uite ce exercitiu trebuie sa faci - "Asa slabesti definitiv"

Mihaela Bilic te invata ce trebuie sa faci pentru a putea scapa de kilogramele in plus.

Mihaela Bilic te invata ce trebuie sa faci pentru a putea scapa de kilogramele in plus. Nutritionista explica exercitiul ce trebuie sa il exersezi inainte de a te apuca de o cura de slabire. Totul are legatura cu emotiile tale.

"Emotiile nu se mananca. Relatia pe care o avem cu mancarea este expresia directa a felului in care stim sau nu stim sa ne traim emotiile. Gandurile negative, sentimentele penibile sau dureroase, furia, frustrarea si nemultumirea, plictiseala sau lipsa unui scop/obiectiv se confunda usor cu foamea.

Inainte sa va apucati de o cura de slabire faceti urmatorul exercitiu:
- identificati-va frustrarile, nemultumirile, gandurile negative
- tineti un jurnal timp de minim 10 zile in care sa notati ce mancati SI ce simtiti
- fiti rabdatori si intelegatori cu propria persoana, acordati-va timp
- identificati-va si acceptati-va slabiciunile, nimeni nu e perfect
- nu va infometati, nu va pedepsiti, nu va judecati, nu va abandonati- nu are cine sa aiba grija de voi in locul vostru
Cel mai dificil lucru e cel cu tine insuti.
E nevoie de timp si rabdare ca sa reusesti sa-ti cresti toleranta emotionala, sa te cunosti, sa-ti recunosti mecanismele de gandire, sa te familiarizezi cu propriile-ti emotii, sa accepti ca esti asa cum esti. Doar asa reusesti sa fii mai puternic, sa iti asculti foamea si satietatea, sa te bucuri de mancare fara sa abuzezi. Fiindca atunci cand stii sa te adaptezi lumii asa cum e, cand traiesti viata la prezent, vei reusi si sa slabesti.
Definitiv"
a scris Mihaela Bilic pe Facebook.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies