Mihaela Bilic iti spune care este completarea perfecta la orice masa: "O sa ai stomacul plin timp de cateva ore fara sa-ti mai fie foame"

Mihaela Bilic iti spune care este completarea perfecta la orice masa:
Mihaela Bilic iti spune care este completarea perfecta la orice masa: "O sa ai stomacul plin timp de cateva ore fara sa-ti mai fie foame"

Mihaela Bilic stie ca multi dintre cei care isi doresc sa slabeasca renunta la dieta din cauza foamei. Ea le-a dat un pont tuturor pofticiosilor care cu siguranta ii va ajuta sa nu mai dea iama in mancare.

"Un pahar de lapte batut- completarea perfecta la orice masa. Multe persoane se plang ca laptele ii baloneaza sau ca le displace gustul lui dulceag. Dar ce spuneti de laptele batut sau de iaurtul de baut? Fiind fermentat nu mai contine decat urme de lactoza, deci nu da disconfort digestiv. Fiind acrisor si racoritor se potriveste dupa orice masa copioasa. Fiind bogat in apa (aproape 90%) este eficient pentru hidratare.

Si nu in ultimul rand tine bine de foame si satura cu putine calorii datorita continutului echilibrat de glucide, proteine, lipide si minerale. Apropo de minerale, nu degeaba in tarile arabe, unde este cald si exista risc de deshidratare, se bea lapte batut la orice masa. In plus calciul din lapte scade absortia de grasimi, deci e recomandat dupa mesele bogate in carne. Daca ai mancat doar o salata sau un sandvis, cu un pahar de lapte batut baut in completare o sa ai stomacul plin timp de cateva ore fara sa-ti mai fie foame.
Nu mai zic de varianta practica, de consumat la volan sau de avut in geanta: baton de cereale si o sticluta de lapte batut- dietetic si sanatos" a scris Mihaela Bilic pe Facebook.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

EDITORIAL: Orice secundă e prețioasă...

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat

Horoscop 26 septembrie 2024. O zodie este într-o stare de spirit mai conflictuală

Rebecca a încălcat regulamentul competiției! Ce decizie va anunța Andreea Mantea: „M-ai mințit și pe mine și pe noi toți”. Aflați ce se va întâmpla cu soarta concurentei în episodul de luni, 23 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"N-am mai dormit de când s-a întâmplat". Cătălin conducea tramvaiul care l-a ucis pe ofițerul SPP!


Cookies