Mihaela Rădulescu a fost invitată la nunta lui Dani Oțil. Ce părere are Gabriela Prisăcariu despre marele eveniment

Mihaela Rădulescu a fost invitată la nunta lui Dani Oțil. Ce părere are Gabriela Prisăcariu despre marele eveniment
Mihaela Rădulescu a fost invitată la nunta lui Dani Oțil. Ce părere are Gabriela Prisăcariu despre marele eveniment

Evenimentul anului se apropie cu paşi repezi. Dani Oțil şi Gabriela Prisăcariu sunt în plină pregătire pentru nunta lor, iar mulţi se întreabă dacă şi Mihaela Rădulescu a fost inclusă pe lista invitaţilor.

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au avut o relație de șase ani, care a început în 2008, după ce vedeta a fost invitată în emisiunea matinală prezentată de el și Răzvan.

 După ce relația lor s-a încheiat, Dani Oțil a devenit mult mai matur alături de Gabriela Prisăcariu, viitoarea lui soție, pe care o iubește mai mult decât orice. Cu toate acestea, Dani Oțil a invitat-o și pe Mihaela Rădulescu la nunta sa.

Citește și: Cine este Manuela Hărăbor. „Eu astăzi mă simt bine așa cum sunt, nu vreau să fiu o povară pentru nimeni!”

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, fericiți separat

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner sunt împreună în prezent, iar cei doi locuiesc într-o vilă frumoasă la Monaco. În timp ce Felix este un celebru săritor în cădere liberă, care a realizat un salt spectaculos de la marginea spațiului terestru, Dani Oțil este acum căsătorit civil cu Gabriela Prisăcariu și au împreună un băiețel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Dani Oțil a început pregătirile pentru nunta sa

Gabriela Prisăcariu a declarat că va face cununia religioasă cu Dani Oțil în vara aceasta și că se simte fericită și împlinită în relația lor. Ea a menționat că a devenit mai emotivă după naștere și că îi place să pregătească detaliile în avans, dar că probabil va rămâne la rochia aleasă.

Gabriela a spus că se simte iubită și înțeleasă în relația cu Dani și că cei doi se completează unul pe altul.

„Dani zice că se însoară a doua oară cu aceeași femeie, dar nu e așa, facem cununia religioasă și va fi vara asta. Îmi place să pregătesc din timp toate detaliile și le am puse la punct. Cred că o să rămân la una, îmi este foarte dragă rochia aleasă și probabil că o să rămân doar la ea.

De când am născut, am devenit extrem de emotivă și da, probabil că voi și plânge. Am emoții, îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine. Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul.
Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el, am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el”,
a declarat Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil a povestit că Mihaela Rădulescu a fost pentru el un boost foarte mare de imagine, iar vedeta considera că e foarte bătrână pentru el și îi spunea că este momentul să îi caute o nevastă.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 „Mihaela a fost pentru mine un mare boost de imagine, pentru că eram un mucos de 28 de ani care făcea dragoste cu o femeie mai bătrână. Ea îmi zicea tot timpul: Dani, eu sunt atât de bătrână, încât trebuie să-ți căutăm o nevastă. Dar noi eram împreună, în vacanță.”, povestea Dani Oțil.

Citește și: „Nu pot să îi spun pe nume.” Diana Bișinicu a vorbit despre relația pe care o are cu Gabriela Cristea

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

“Este o femeie superbă!” Cătălin Botezatu a făcut topul celor mai stilate femei din România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies