Mihaela Rădulescu a fost prinsă în fapt cu amantul!

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu prinsă în pat ucu amantul.

Mihaela Rădulescu, actuala iubită a lui Felix Baumgartner, a avut o tinerețe extrem de agitată, iar o persoană apropiată de-a vedetei a dezvăluit cum a fost aceasta prinsă în pat, cu amantul.

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai bine cotate prezentatoare TV din România, iar pe lângă reușitele profesionale trebuie să remarcăm și faptul că a bifat câteva nume mari din showbiz-ul autohton (și nu numai) și în viața personală. După ce a fost căsătorită de mai multe ori și a trecut prin numeroase relații eșuate, frumoasa brunetă se iubește acum cu Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu, jurat la „Românii au Talent”.[Sursa foto: Facebook Mihaela Rădulescu]

Mihaela Rădulescu a fost deseori judecată și criticată pentru deciziile pe care le-a luat în legătură cu viața sa personală, iar fanii acesteia au blamat-o de-a lungul timpului pentru faptul că a avut mai multe relații cu bărbați celebrii din România și două căsnicii la care a renunțat.

După ce s-a căsătorit în 1989 cu Bogdan Rădulescu, Mihaela a decis să pună punct acelei relații și a ales să renunțe la numele său de familie (Țiganu) pentru a-l păstra pe cel al primului său soț.

În anul 1997 aceasta s-a căsătorit cu solistul Ștefan Bănică Junior, însă relația dintre ei nu a fost una prea durabilă.

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu la reședința sa din Monaco.[Sursa foto: Facebook Mihaela Rădulescu]

După despărțire, Mihaela Rădulescu s-a aruncat în brațele afaceristului Elan Schwarzenberg, cu care s-a și căsătorit în anul 2004. În același an, venea pe lume primul său copil, Ayan Schwarzenberg, care are acum 16 ani. Părinții săi au decis să pună punct mariajului lor în anul 2008.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ulterior, Mihaela Rădulescu a început o relație cu celebrul prezentator TV Dani Oțil, relație pentru care a fost foarte criticată. Cum nici în brațele sale nu a găsit iubirea veșnică, Mihaela Rădulescu s-a reprofilat și în prezent trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu sportivul Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner[Sursa foto: Facebook Mihaela Rădulescu]

Cine a prins-o pe Mihaela Rădulescu în pat cu amantul?

În ciuda tuturor relațiilor eșuate, Mihaela Rădulescu este o femeie care ține foarte mult la imaginea sa, motiv pentru care nu ar călca strâmb, chiar dacă primul său soț, Bogdan Rădulescu, o contrazice vehement. Bărbatul a dezvăluit că a fost înșelat și, mai mult, în cadrul unui interviu realizat cuceva timp în urmă, primul soț al Mihaelei Rădulescu a mărturisit că și-a prins soția în pat, cu un dansator.

„Se împrietenise la facultate cu Brânduşa Novac. A intrat în trupa ei de dans sportiv, de la Casa de Cultură a Studenţilor. De atunci au început adevăratele probleme.

Venea târziu acasă, apoi a început să lipsească nopţile. Mai treceam şi eu pe la repetiţii, să înţeleg ce se întâmplă. Nu mi-a plăcut deloc anturajul Mihaelei. Îi ziceam să nu se ducă, dar ea se ducea, nu mă lua în seamă…

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Aveam tot mai multe semnale că-mi ascunde ceva. Apoi, din păcate, am avut confirmarea. Când am venit într-o zi acasă, pe neaşteptate, am prins-o în pat cu un dansator, Laurenţiu, coleg cu ea de trupă”, a declarat Bogdan Rădulescu.

Mihaela Rădulescu
Mihaela Rădulescu a renunțat la București pentru a se muta la Monaco.[Sursa foto: Facebook Mihaela Rădulescu]

„Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună.

Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie… Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult.

Atunci, în decembrie 89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central. M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba. A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit”, a mai adăugat bărbatul.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Fiul Mihaelei Rădulescu e un mare cuceritor! Ayan a ieşit cu trei fete deodată la un restaurant din Monte Carlo! FOTO

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies