Mihaela Rădulescu, despărțire? Ce se întâmplă între frumoasa șatenă și celebrul Felix Baumgartner?!

mihaela-radulescu-despartire
mihaela-radulescu-despartire

Mihaela Rădulescu, despărțire? Iată ce se întâmplă, cu adevărat, între Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner.

„Mihaela Rădulescu trece printr-o despărțire?!” Este una dintre întrebările pe care românii și-au adresat-o foarte des în ultima perioadă, mai ales că nici Mihaela Rădulescu, fostă vedetă TV și nici iubitul său multimilionar, Felix Baumgartner, nu au discutat despre o posibilă separare. Cu toate acestea, există un anumit detaliu care ne pune pe gânduri.

Citeste si: Fiul Mihaelei Rădulescu e un mare cuceritor! Ayan a ieşit cu trei fete deodată la un restaurant din Monte Carlo! FOTO

mihaela-radulescu-despartire
mihaela-radulescu-despartire

Mihaela Rădulescu, despărțire? Diva și Felix Baumgartner și-au spus adio?!

Astfel, există un anumit element care i-ar putea da de gol pe cei doi în legătură cu o posibilă despărțire: de mai bine de două luni, Mihaela Rădulescu nu a mai postat absolut nimic, împreună cu Felix Baumgartner, pe rețelele sale de socializare, deși cei doi erau un cuplu extrem de prezent în mediul on-line.

De altfel, nici Felix Baumgartner nu s-a mai mândrit cu femeia frumoasă pe care o are alături, așa cum făcea de obicei.

mihaela-radulescu-despartire
mihaela-radulescu-despartire

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai mult decât atât, decizia frumoasei Mihaela Rădulescu de a se retrage din showbiz și, deopotrivă, de pe rețelele de socializare, relevă un alt semn de întrebare considerabil, în ceea ce privește o posibilă despărțire între ea și bărbatul căruia îi jura infinitul.

Cu doar câteva luni în urmă, Mihaela Rădulescu era mai îndrăgostită ca niciodată

Atât Felix cât și Mihaela erau foarte activi pe Instagram, acolo unde își postează aventurile și își țin fanii la curent cu tot ceea ce se petrece în viețile lor. Acum câteva luni, superba vedetă TV a postat alături de iubitul ei o fotografie imortalizată în Paris, cunoscut ca „orașul iubirii”.

Citeste si: Mihaela Rădulescu și-a închis magazinele de haine pentru copii din România! Ce gaură financiară i-a produs "Picioru' gras"?

mihaela-radulescu-despartire
mihaela-radulescu-despartire

 Aceștia au ales să își petreacă vacanța acolo, iar Mihaela Rădulescu părea contagios de fericită. În cadrul postării, aceasta le-a transmis internauților prin 3 hashtag-uri felul în care se simte, chiar dacă starea sa de spirit reiese chiar din pozele respective.

„#wheninparis @therealfelixbaumgartner #always #fun” („#atuncicandestiinparis #mereu #distractie”).

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner aveau, fără doar și poate, relația ideală

Deși nu foarte mulți știu acest lucru, frumoasa româncă, un etalon stilistic, l-a ajutat pe iubitul său inclusiv din punct de vedere vestimentar, să își definească imaginea și deopotrivă i-a rafinat gusturile. "Ea este cu adevărat un icon style în țara ei și a reușit să-mi schimbe, în adevăratul sens al cuvântului, întreaga garderobă.

mihaela-radulescu-despartire
mihaela-radulescu-despartire

Am fost întotdeauna un tip clasic, nu am purtat prea multe culori sau printuri, pur și simplu mă îmbrăcam în negru, alb și gri, uneori verde militar… Dar, mulțumită ei, am descoperit cum să te îmbraci casual, dar cu stil. Pot spune că a fost și este stilistul meu, și acum am și eu plăcerea să mă îmbrac pe cont propriu, după ce am învățat ce trebuie să fac. Am descoperit chiar că îmi și place să fac cumpărături în câteva magazine bune, în special în Monaco, acolo unde locuiește iubita mea, dar și online." Declara acum ceva timp Felix Baumgartner, consortul Mihaelei Rădulescu.

Citeste si: Mihaela Radulescu, despre intreruperea de sarcina. Experienta care a marcat-o pe viata



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mihaela Rădulescu și-a umilit primul iubit! Cum și-a pierdut virginitatea cu el: „Am avut ghinionul...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies