Mihaela Radulescu, despre intreruperea de sarcina. Experienta care a marcat-o pe viata

Mihaela Radulescu, despre intreruperea de sarcina. Experienta care a marcat-o pe viata
Mihaela Radulescu, despre intreruperea de sarcina. Experienta care a marcat-o pe viata

Mihaela Rădulescu a vorbit despre un episod nefericit şi neplăcut din viaţa ei. Vedeta avea 18 ani când a trecut printr-o experienţă care a marcat-o. A avut parte de o întrerupere de sarcină. A vorbit despre ceea ce s-a întâmplat în trecut. Mai jos vei găsi declaraţiile vedetei, făcute în cadrul unei emisiuni.

Mihaela Rădulescu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut la 18 ani, în urma unei întreruperi de sarcină. Şi-a adus aminte de acele clipe după ce a vizionat filmul ”4 luni, trei săptămâni şi 2 zile”, regizat de Cristian Mungiu. Acele amintiti au fost unele dureroase, având în vedere că s-au petrecut şi când avea doar 18 ani.„Pentru mine filmul a fost rascolitor. Uitasem de povestea aia, s-a întâmplat când aveam 18 ani”, a spus vedeta în cadrul unei emsiuni, potrivit spynews.



Mihaela Rădulescu are acum o relaţie cu Felix Baumgartner. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani. Mihaela are un copil din căsnicia cu Elan Schwartzenberg. Este vorba despre un băiat în vârstă de 14 ani, pe nume Ayan.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Secretul pentru un chec pufos. Ai nevoie de câteva ingrediente!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies