Vedeta este o femeie de cariera, dar in putinul timp liber de care dispune este si o gospodina desavarsita.
Mihaela gateste cu iscusinta preparate moldovenesti si, cu aceeasi pricepere, feluri de mancare care au la baza scoicile.
“Ador scoicile. Pare simplu sa le gatesti daca reusesti sa iubesti partea cu curatatul lor. Le arunci apoi intr-o apa care fierbe si in care mai pui doar niste usturoi si patrunjel tocate, putin vin alb la final si un strop de ulei de masline.
Ca masa de pranz, e foarte satioasa, desi nu pare. Dar de nu face femeia pentru o talie subtire?”, spune Mihaela.
Mihaela gateste cu iscusinta preparate moldovenesti si, cu aceeasi pricepere, feluri de mancare care au la baza scoicile.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Andra ii face lui Maruta cea mai buna prajitura! Se numeste “Durerea”, iar artista a dezvaluit reteta!
“Ador scoicile. Pare simplu sa le gatesti daca reusesti sa iubesti partea cu curatatul lor. Le arunci apoi intr-o apa care fierbe si in care mai pui doar niste usturoi si patrunjel tocate, putin vin alb la final si un strop de ulei de masline. Ca masa de pranz, e foarte satioasa, desi nu pare. Dar de nu face femeia pentru o talie subtire?”, spune Mihaela.