Mihaela Rădulescu, mai îndrăgostită ca niciodată. A plecat într-o destinație de vis alături de iubitul său celebru

mihaela radulescu si felix baumgartner
Mihaela si Felix mai indragostiti ca niciodata

Mihaela Rădulescu rămâne, până în ziua de astăzi, una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Prezentatoarea TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul ei, celebrul Felix Baumgartner.

Viața acesteia este ieșită, parcă, din paginile poveștilor. Este fericită, iubită, are un fiu sănătos care crește și se maturizează pe zi ce trece, iar iubitul său o tratează ca pe o regină. Se poate spune că Mihaela rădulescu este o femeie împlinită și își trăiește viața la maximum. Relația sa nu a impus drame prin tabloide, ba din contră, cei doi au apărut mereu ca o forță, un întreg și au trecut peste orice cu ajutorul iubirii pe care și-o poartă unul celuilalt.

Atât Felix cât și Mihaela sunt foarte activi pe Instagram, acolo unde își postează aventurile și își țin fanii la curent cu ce se petrece în viețile lor. Acum câteva zile, românca a postat alături de iubitul ei o fotografie imortalizată în Paris, cunoscut ca „orașul iubirii”.

Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner
Vacanta de vis la paris

 Aceștia au ales să își petreacă vacanța acolo, iar Mihaela Rădulescu este contagios de fericită.

În cadrul postării, aceasta le-a transmis internauților prin 3 hashtag-uri felul în care se simte, chiar dacă starea sa de spirit se resimte din pozele respective. „#wheninparis @therealfelixbaumgartner #always #fun” („#atuncicandestiinparis #mereu #distractie”).

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Mihaela Rădulescu a exagerat cu operațiile estetice: „I-a schimbat complet fizionomia”

Citeste si: Mihaela Radulescu i-a facut o declaratie de dragoste lui Felix, asa cum numai ea stie sa o faca

Citeste si: Hairstylist-ul vedetelor "demolează" apariţiile Mihaelei Rădulescu! Uite ce spune despre coafurile ei, dar şi ce vedete excelează la capitolul "podoabă capilară"! VIDEO EXCLUSV!

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

Mihaela și Felix- mereu acolo unul pentru celălalt

Deși aceștia au, uneori, o relație la distanță, nimic nu poate sta în calea dragostei lor. Mihaela Rădulescu nu a avut mereu o viață atât de frumoasă sau ușoară, însă iubitul ei o ajută să rămână tânără la suflet și să nu pună preț pe răutățile pe care unele persoane i le transmit. Aceasta îi este recunoscătoare celebrului Felix Baumgartner pentru basmul pe care îl trăiește și îi este, la rândul ei, mereu alături atunci când are nevoie.

mihaela radulescu si felix baumgartner
vacanta de vis la paris

Deși nu foarte mulți știu acest lucru, frumoasa româncă, un etalon stilistic, l-a ajutat pe iubitul său inclusiv din punct de vedere vestimentar, să își definească imaginea și deopotrivă i-a rafinat gusturile. "Ea este cu adevărat un icon style în țara ei și a reușit să-mi schimbe, în adevăratul sens al cuvântului, întreaga garderobă. Am fost întotdeauna un tip clasic, nu am purtat prea multe culori sau printuri, pur și simplu mă îmbrăcam în negru, alb și gri, uneori verde militar… Dar, mulțumită ei, am descoperit cum să te îmbraci casual, dar cu stil.

Pot spune că a fost și este stilistul meu, și acum am și eu plăcerea să mă îmbrac pe cont propriu, după ce am învățat ce trebuie să fac. Am descoperit chiar că îmi și place să fac cumpărături în câteva magazine bune, în special în Monaco, acolo unde locuiește iubita mea, dar și online." Declara acum ceva timp Felix Baumgartner, consortul Mihaelei Rădulescu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mihaela Rădulescu a exagerat cu operațiile estetice: „I-a schimbat complet fizionomia”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies