Mihaela Tatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mihaela Tatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Mihaela Tatu, invitată duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Mihaela Tatu, fosta vedetă și realizatoare de televiziune, este invitata ediției de duminica aceasta, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

Mihaela Tatu a cunoscut celebritatea cu emisiunea “De 3X femeie”, producție pe care o realiza și modera, iar în prezent este trainer în comunicare.

La 30 de ani a început să lucreze în Radio, la 40 de ani era celebră în televiziune, iar în prezent, Mihaela Tatu a găsit puterea să-și schimbe din nou viața, devenind trainer în comunicare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mihaela Tatu este omul de televiziune pentru care nu au existat subiecte tabu, ceea ce i-a adus succesul pe micile ecrane. Nu a fost scutită de frământări, accidente sau depresii, dar a găsit vindecare pentru toate și cu ajutorul călătoriilor spirituale pe care le-a făcut.

“E greu să fii de 3X femeie?”, “V-a pus munca de jos cu burta pe carte?”, “Au fost subiectele tabu cheia succesului dumneavoastră?”, “Ați fost <îmbrâncită> din televiziune?”, “Ce a doborât-o pe Mihaela Tatu?”, “Le este frică bărbaților de dumneavoastră?”, “Cum este să o iei de la capăt la 50 de ani?”,  acestea sunt doar câteva

dintre întrebările care-i vor fi adresate Mihaelei Tatu, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: &quot;E foarte trist!&quot; Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies