Mihai Bendeac trece des prin momente crunte. Actorul a vrut sa se sinucida de trei ori. "Intru intr-o pasa neagra. M-am temut sa nu am un esec pe plan profesional. Sunt o fire psihotica si dementa!"

Mihai Bendeac trece des prin momente crunte. Actorul a vrut sa se sinucida de trei ori.
Mihai Bendeac trece des prin momente crunte. Actorul a vrut sa se sinucida de trei ori. "Intru intr-o pasa neagra. M-am temut sa nu am un esec pe plan profesional. Sunt o fire psihotica si dementa!"

Mihai Bendeac are o personalitate complexa. Este cateodata impulsiv, cateodata intelegator si blajin, alteori dur si impulsiv. Nimeni nu poate contesta insa ca este un actor foarte bun atat pe scena teatrelor cat si in pielea personajelor iubite de mase.

Multi se gandesc ca un umorist este intotdeauna cu zambetul pe buze, face bancuri in fata camerelor, acasa, la petreceri, ce mai, in orice circumstante, si nu cunoaste tristetea, dezamagirea, deznadejdea si alte stari care macina un om.

Mihai Bendeac a marturisit ca a vrut sa se sinucida de trei ori

Mihai Bendeac este un etalon pentru actorii pe care romanii se asteapta sa-i vada gata de "caterinca" in orice moment si sa-i imite pe x sau y la comanda...

Mihai Bendeac a vrut sa se sinucida de trei ori. Protagonistul nostru are insa momente cand trece in panta cealalta, cand vede totul negru în jurul lui si cand teama de esec il ghideaza catre intuneric.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sincer si deschis, Bendeac a marturisit ca a vrut sa-si ia viata de trei ori si ca are episoade in care se izoleaza chiar si de apropiati.

Mihai Bendeac a spus ca este bipolar

" Sunt foarte multe momente in care intru intr-o pasa neagra. Am vrut sa ma sinucid de 3 ori. In facultate eram depresiv, ma trezeam noaptea si ma ardeam cu tigara. M-am trezit odata ca eram pe jumatate pe fereastra. Nu stiu cum s-a intamplat. Am vrut sa ma sinucid din motive profesionale. Ultima data am vrut acum vreo doi ani si ceva.

M-am temut sa nu am esec in plan profesional. Erau momente in care cedam. Pentru mine este foarte important ceea ce fac", a povestit actorul in varsta de 34 de ani in urma cu ceva timp.

Intr-un alt moment de sinceritate, Mihai Bendeac a spus ca sufera de bipolaritate, o tulburare psihica ce consta in episoade de depresie succedate de iesiri de tip maniacal.

" Sunt o fire bipolara, psihotica si dementa... E adevarat. Si imi cer iertare pentru momentele in care poate reactionez ciudat sau impulsiv. Dar asta sunt si nu pot sa ma prefac pentru a da bine si glamour la TV", a recunoscut Bendeac intr-o postare a sa mai veche de pe o retea de socializare.

Mihai Bendeac a vrut sa se sinucida de trei ori. Actorul a vorbit, recent, de un moment negru din cariera lui 

" Am avut spectacol cu „Doi pe o bancă”. La premieră, era în sală maestrul Victor Rebengiuc, pe care eu îl consider cel mai mare actor român şi care jucase acelaşi rol pe care eu l-am jucat la Metropolis, în anii 1980, la teatrul Bulandra. Şi pentru prima şi ultima dată în viaţa mea, a început spectacolul şi după un minut am avut primul blackout din 15 ani de carieră.

Uitasem şi numele personajului meu! În acele zece secunde, care au părut ani, ore… nu vrei să ştii ce se întâmplă!", a povestit indragitul umorist.

Mihai Bendeac are o personalitate complexa



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Declaraţie incredibilă a lui Mihai Bendeac pentru Roxana Vancea! "Te voi iubi toată viaţa" Pe cei doi îi leagă încă sentimente puternice!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies